ZorgKiezer

wij zijn nu open

Bel ons

bel ons op 0202611600
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Zorgpremie 2020 berekenen

Door: - Leestijd: 1 minuut

Je zorgpremie berekenen voor 2020 is simpel. Op ZorgKiezer vind je eenvoudig en snel de beste en goedkoopste zorgverzekering 2019 voor jou. Wij laten je van iedere zorgverzekering de kosten, de service en de exacte vergoedingen zien. Wil je direct een overzicht van zorgpremies 2020 zien? Op deze pagina vind je een overzicht van alle premies voor de basisverzekering.

Vergelijk alle premies voor de basisverzekering »

Zorgpremie niet meer inkomensafhankelijk

Wat je aan zorgpremie betaalt, hangt af van je zorgbehoefte. Wanneer je jouw zorgbehoefte(s) voor 2020 weet, kun je eenvoudig de zorgpremie daarop aanpassen. Het berekenen doen wij voor jou.

Toen de plannen voor de inkomensafhankelijke zorgpremies net bekend waren gemaakt, heeft ZorgKiezer als eerste en enige een handige tool ontwikkeld waarmee je direct kon berekenen wat je per maand kwijt bent aan zorgpremie. Reken uit wat jouw zorgpremie wordt in 2020 met onze zorgvergelijker.

Besparen op je zorgpremie

Op ZorgKiezer kun je eenvoudig vergelijken op prijs. Zo is het vrij eenvoudig om voor de goedkoopste zorgverzekering te kiezen. Wanneer je gaat vergelijken, weet je snel zien wat je bespaart als je gaat overstappen. Wanneer je via ZorgKiezer je zorgverzekering afsluit, kun je tot 20% extra korting ontvangen op je zorgpremie.

Vragen over je zorgpremie?

Heb je moeite met vergelijken of vragen over premies? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 1600. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van een geschikte ziektekostenverzekering

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd