ZorgKiezer.nl

Zorgpremie 2019 berekenen

Door: - Leestijd: 1 minuut

Je zorgpremie berekenen voor 2019 is simpel. Op ZorgKiezer.nl vind je eenvoudig en snel de beste en goedkoopste zorgverzekering 2019 voor jou. Wij laten je van iedere zorgverzekering de kosten, de service en de exacte vergoedingen zien. Wil je direct een overzicht van zorgpremies 2019 zien? Op deze pagina vind je een overzicht van alle premies voor de basisverzekering.

Vergelijk alle premies voor de basisverzekering »

Zorgpremie niet meer inkomensafhankelijk

Wat je aan zorgpremie betaalt, hangt af van je zorgbehoefte. Wanneer je jouw zorgbehoefte(s) voor 2019 weet, kun je eenvoudig de zorgpremie daarop aanpassen. Het berekenen doen wij voor jou.

Toen de plannen voor de inkomensafhankelijke zorgpremies net bekend waren gemaakt, heeft ZorgKiezer.nl als eerste en enige een handige tool ontwikkeld waarmee je direct kon berekenen wat je per maand kwijt bent aan zorgpremie. Reken uit wat jouw zorgpremie wordt in 2019 met onze zorgvergelijker.

Besparen op je zorgpremie

Op ZorgKiezer.nl kun je eenvoudig vergelijken op prijs. Zo is het vrij eenvoudig om voor de goedkoopste zorgverzekering te kiezen. Wanneer je gaat vergelijken, weet je snel zien wat je bespaart als je gaat overstappen. Wanneer je via ZorgKiezer.nl je zorgverzekering afsluit, kun je tot 12% extra korting ontvangen op je zorgpremie.

Vragen over je zorgpremie?

Heb je moeite met vergelijken of vragen over premies? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 1600. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van een geschikte ziektekostenverzekering

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd