ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?   Bel 0202611600
We zijn maandag weer open om 09:00
Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Zorgverzekering bril

Wil je een zorgverzekering met een bril vergoeding afsluiten? Op ZorgKiezer kun je iedere zorgverzekering met elkaar vergelijken. Wanneer je op zoek bent naar een zorgverzekering die de kosten voor je bril vergoedt, zul je moeten kijken naar een aanvullende zorgverzekering. Een basisverzekering zal namelijk niet de kosten dekken.

Een aanvullende verzekering is meestal een pakket waarin meerdere vergoedingen zitten. Bekijk de verschillende vergoedingen goed. Ga je alleen gebruik maken van de bril vergoeding in je aanvullende verzekering, kijk dan goed naar de premie die je gaat betalen. Misschien is deze namelijk hoger dan dat je brilkosten zijn.

Let op dat iedere aanvullende verzekering met een brilvergoeding anders is. Bij de een worden alleen de glazen vergoed, bij de ander kan ook je montuur worden vergoed.

Gebruik onze Zorgvergelijker en kom er achter welke zorgverzekering er het beste bij jou past. Door te vergelijken, vind je eenvoudig de juiste zorgverzekering en kun je besparen op je zorgkosten.

Gratis hulp nodig?

Kom je er niet uit? of heb je een vraag over de zorgverzekering 2018? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00, ons team van zorgspecialisten staat klaar om je te helpen. 

Jouw voordelen bij ZorgKiezer.nl

 • Tot 12% korting via ons collectief
 • Beste zorgsite 2016
 • Snel & simpel aanmelden
 • Gratis overstapservice

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd