ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?
Bel 0202611600

Zorgverzekering met cadeau 2018

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wanneer je op zoek gaat naar een zorgverzekering voor 2018 zul je erachter komen dat sommige zorgverzekeraars een cadeau aanbieden als je bij hun een zorgverzekering afsluit. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat je bij hun de zorgverzekering afsluit. Daar zitten echter meestal ook nog een aantal voorwaarden aan vast.

Korting bij overstappen via ZorgKiezer.nl

Als je via ZorgKiezer.nl overstapt of een nieuwe zorgverzekering afsluit ben je verzekerd van de laagste prijs aangepast op jouw wensen. Daarnaast kom je via ZorgKiezer.nl bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor een fikse korting. Deze korting geldt voor iedereen en ontvang je wanneer je via ZorgKiezer.nl je ziektekostenverzekering afsluit. Hiermee bespaar je al gauw honderden euro's per jaar. De kortingspercentages zijn afgerond en lopen op tot wel 12%. Wil je weten wat jouw zorgpremie inclusief korting is? Bereken deze via onze Zorgvergelijker.

Gratis healthcheck cadeau

Als je november of december via ZorgKiezer.nl overstapt naar een nieuwe zorgverzekering, dan ontvang je een gratis healthcheck ter waarde van 35 euro. SportCity biedt de healthcheck aan en hij heeft een waarde van 35 euro. Bij de healthcheck wordt er onder andere gekeken naar je conditie en je vetpercentage. Zo kun je gezond het nieuwe jaar in!

Wie is ZorgKiezer.nl?

ZorgKiezer.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite die het beste advies geeft dat aansluit op jouw wensen. Wij helpen graag met het overstappen of afsluiten van een verzekering.

Zorgverzekering vergelijken

Wil jij weten welke zorgverzekering het beste bij jou past? Start dan met zorgverzekering vergelijken op ZorgKiezer.nl. Bij ons kun je onafhankelijk alle zorgverzekeringen vergelijken op basis van premie, dekking, polisvoorwaarden, service en kortingen en hiermee jaarlijks veel geld besparen. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag over je zorgverzekering, bel ons dan op 020 2611 600.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd