ZorgKiezer

Zorgverzekering met cadeau 2024

Door: - Leestijd: 3 minuten

Wanneer je op zoek gaat naar een zorgverzekering voor 20234zal je erachter komen dat sommige zorgverzekeraars een cadeau aanbieden als je bij hen een zorgverzekering afsluit. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat je bij hun de zorgverzekering afsluit. Hou er rekening mee dat daar wel wat voorwaarden aan vast zitten. Zo krijg je alleen een cadeau als je bijvoorbeeld een aanvullende verzekering afsluit of moet je minimaal 2 jaar verzekerd blijven bij dezelfde verzekeraar. Populaire cadeaus in 2024 zijn de tandenborstel van Oral-B, gratis sporten of een Bol.com cadeaubon. Kies zelf een cadeau uit en profiteer hier direct van als je op ZorgKiezer.nl een zorgverzekering afsluit.

Cadeau ontvangen bij het afsluiten van een zorgverzekering? Doe dit tot en met 31 december 2023.

Zorgverzekering met cadeau afsluiten »

Zorgverzekering met cadeau: steeds moeilijker te vinden

Een paar jaar geleden werden er vaak prachtige cadeaus aangeboden bij het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering. Inmiddels is een ziektekostenverzekering met cadeau moeilijker te vinden. Zorgkiezer is één van de zorgvergelijkers bij wie je nog wel een overstapcadeau vindt. Enkele andere zorgvergelijkers bieden ook een overstapcadeau aan. De reden dat er minder overstapcadeaus te vinden zijn heeft mogelijk te maken met oplopende zorgkosten. Gelukkig worden er nog wel mooie kortingen gegeven vanuit zorgvergelijkers en verzekeraars!

Ziektekostenverzekering met cadeau? Let ook op de premie!

Een overstapcadeau is altijd leuk natuurlijk. Toch raden we je aan om in de eerste plaats op de premies en de pakketten van de verzekeraar te letten. Een verzekering die het beste past bij jouw behoeften is écht het voordeligst. Daarnaast is het altijd belangrijk om te letten op:

 • Hoge korting vanuit de zorgvergelijker
 • Service: alleen online of ook per telefoon en post
 • Vrije zorgkeuze
 • Collectieve korting
 • De service van jouw zorgvergelijker

Een cadeau is dus een mooie extra, maar weeg dit niet te zwaar in jouw keuze!

Uitrekenen: overstap zorgverzekering met cadeau of overstap met korting?

Twijfel je over een zorgverzekering met of zonder cadeau? Reken dan eens uit hoeveel je uit kunt sparen met een bepaalde verzekeraar én hoeveel jouw favoriete cadeau kost. Wanneer ben je goedkoper uit? Kies altijd voor de voordeligste verzekering (overstap) op de lange termijn. Op die manier hou je meer geld over voor leuke of belangrijke uitgaven.

Korting bij overstappen via ZorgKiezer

Korting is gewoon het mooiste cadeau. Als je via ZorgKiezer overstapt of een nieuwe zorgverzekering afsluit, ben je verzekerd van de laagste prijs aangepast op jouw wensen. Daarnaast kom je via ZorgKiezer bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor een fikse korting. Deze korting geldt voor iedereen en ontvang je wanneer je via ZorgKiezer je ziektekostenverzekering afsluit. Hiermee bespaar je al gauw honderden euro's per jaar. De kortingspercentages zijn afgerond en lopen op tot wel 20% op de aanvullende verzekering. Wil je weten wat jouw zorgpremie inclusief korting is? Bereken deze via onze zorgvergelijker.

Gratis cadeau bij je overstap

Als je op de website ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere zorgverzekeraar, kan je kiezen voor een overstapcadeau. Kies jij bijvoorbeeld voor een gratis Oral-B tandenborstel of 3 maanden gratis online sporten? Bekijk de voorwaarden van deze actie.

Wie is ZorgKiezer?

ZorgKiezer is een onafhankelijke vergelijkingssite. Ieder jaar bieden wij een overzicht van alle zorgverzekeraars en hun premies. Via onze zorgvergelijker vergelijk je de verschillende verzekeraars en hun premies. Wij helpen graag met het overstappen of afsluiten van een verzekering!

Zorgverzekering met cadeau: een overzicht van alle zorgvergelijkers

Spreekt zo’n cadeau bij je zorgverzekering jou wel aan? Dan is het slim om te bekijken welk cadeau jou het meeste oplevert. Daarom zie je hieronder hét overzicht van alle cadeaus die er worden aangeboden door Zorgkiezer en andere zorgvergelijkers. Zo maak je een goede keuze voor een ziektekostenverzekering met cadeau.

Vergelijker Cadeau Korting Voorwaarden cadeau of korting
Zorgkiezer Een elektrische Oral B tandenborstel of 3 maanden online sporten Kortingsafspraken met verzekeraars (tot 20%) Alleen bij overstap naar andere verzekeraar op Zorgkiezer. Max. 1 cadeau per huishouden.
IndependerGratis tandongevallen-verzekering tot € 20.000 Alleen collectief voor aanvullend Max 1 cadeau per huishouden
Zorgwijzer - Alleen collectief voor aanvullend -
Consumentenbond - Alleen collectief voor aanvullend -
Geld.nl Bol.com bon van 20 euro Eigen kortingsafspraken met verzekeraars (kortingen tot 20%) Max. 1 cadeau per huishouden
Overstappers.nl - Alleen collectief voor aanvullend -
Zorgvergelijker online Alleen collectief voor aanvullend -

Verschil collectiviteitskorting en kortingsafspraken met vergelijkers

Korting is misschien het mooiste cadeau vanuit een zorgverzekering. Zoals je hierboven ziet hebben sommige zorgvergelijkers eigen kortingsafspraken gemaakt met verzekeraars. De kortingen per verzekeraar kunnen dan oplopen tot wel 20% op de aanvullende verzekering. Daarmee kun je jaarlijks flink besparen: reken maar uit! Daarnaast is er een aantal zorgverzekeraars die collectiviteitskortingen aanbieden of een gratis tandongevallendekking. Samengevat zijn er dus 3 verschillende kortingen:

 • Kortingsafspraken met de zorgvergelijker
 • Collectiviteitskorting  vanuit de verzekeraar zelf voor specifieke doelgroepen
 • Korting op aanvullende verzekeringen of bijvoorbeeld een gratis tandongevallen verzekering

Let altijd op de voorwaarden van een cadeau bij de zorgverzekering

We hebben het al benoemd, maar check altijd wat de voorwaarden zijn voor het ontvangen van een overstapcadeau. Het is zonde als je voor een teleurstelling komt te staan. Zo geldt voor de meeste cadeaus een limiet van één cadeau per huishouden. Dit is dus een leuke extra, maar niet een cadeau waarmee je flink kan besparen. Andere voorwaarden kunnen zijn dat je minimaal 2 jaar verzekerd blijft bij een bepaalde verzekeraar, of het afsluiten van een aanvullende verzekering. Daarbij moet je ook meenemen dat een zorgverzekering een volgend jaar mogelijk duurder wordt of niet meer bij jouw behoeftes past. Het is jammer als je dan niet over kan stappen terwijl je dat eigenlijk zou willen.

Zorgverzekering vergelijken

Wil jij weten welke zorgverzekering met cadeau het beste bij jou past? Start dan met zorgverzekering vergelijken op ZorgKiezer. Bij ons kun je onafhankelijk alle zorgverzekeringen vergelijken op basis van premie, dekking, polisvoorwaarden, service en unieke kortingen. Met onze kortingen kan je jaarlijks veel geld besparen. Je kunt korting op je zorgverzekering zien als een cadeau op de lange termijn. Kom je er niet uit of heb je een andere vraag over je zorgverzekering, bel ons dan op 020 2611 600. We helpen je graag bij het kiezen van de beste zorgverzekering in 2023!

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct