ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Overstappen naar andere zorgverzekering 2021

Door: - Leestijd: 1 minuut

Overstappen naar een andere zorgverzekering? Overstappen is een verstandige keus. Maar voordat je overstapt is het belangrijk dat je eerste de verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt. Zo vind je namelijk de beste zorg voor jou. Een zorgverzekering die past bij jouw behoeftes en daarbij niet te veel geld kost.

Overstappen in 2021

Steeds meer Nederlanders stappen over van zorgverzekering. In 2021 zijn de verschillen enorm groot! Dit is voor veel mensen een reden om over te stappen. Het besef dat vergelijken en overstappen naar andere zorgverzekering loont wordt steeds groter.

Besparen met overstappen

Wanneer je overstapt, ga je meestal een stuk minder premie betalen. Wanneer je goed hebt vergeleken op prijs is het eenvoudig om voor de goedkoopste te kiezen. Daarbij krijg je op ZorgKiezer tot 20% extra korting op je zorgpremie.

Start met overstappen

Bedenk goed welke zorg je graag vergoed wil krijgen voor het komende jaar. Er bestaan verschillende aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of de tandarts. Geef aan wat je wilt en vervolgens geven wij jou een overzicht van alle geschikte verzekeringen waar je eenvoudig naar kunt overstappen. Het afsluiten doe je op onze site. De overstap regelen wij voor je. Wij zeggen namelijk je oude verzekering voor je op.

Gratis hulp nodig?

Heb je moeite met vergelijken of heb je een vraag? Bel ons dan op het nummer 020 261 16 00. Er staat een team van zorgspecialisten klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd