ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?   Bel 0202611600
We zijn vandaag om 09:00 weer open
Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Beste zorgverzekering 2018

Wat is de beste zorgverzekering in 2019? Dit is voor iedereen anders. De zorgverzekering die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften tegen een goede prijs is de beste zorgverzekering voor jou. 

Wat maakt een verzekering voor jou de beste zorgverzekering? Vind jij een goedkope zorgverzekering belangrijk? Ga jij voor de beste service? Of ben je op zoek naar een heel specifieke vergoeding zoals het medicijn Concerta of Strattera

Wij van ZorgKiezer.nl helpen jou bij het vinden van de beste verzekering. Met behulp van onze Zorgvergelijker kun je je zorgverzekering vergelijken aan de hand van jouw voorkeuren. Wij laten jou de kosten, de vergoedingen en de service zien. En wij zijn hierin onafhankelijk. Je bespaart ook nog eens honderden euro's. Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van de beste zorgverzekering. 

Besparen met beste zorgverzekering 2019

Je kan bij ZorgKiezer.nl alle zorgverzekeringen vergelijken. Heb je jouw beste zorgverzekering gevonden dan kan je eenvoudig overstappen van zorgverzekering. De huidige zorgverzekering opzeggen is geen probleem, dat wordt automatisch voor je geregeld. 

Wie is ZorgKiezer?

ZorgKiezer.nl is een 100% onafhankelijke site waar je zorgverzekeringen kunt vergelijken. Transparantie is een van de kernwaarden van ZorgKiezer.nl. Wij willen duidelijkheid geven over alle zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen. Wat bieden zij? Wat zijn de prijzen? Wat vergoeden ze nu exact en hoe is hun service? Je kunt bij ons vergelijken en de meest geschikte verzekering vinden. 

Gratis hulp nodig?

Twijfel je wat het beste voor jou is? Of heb je hulp nodig bij het vergelijken van je ziektekostenverzekering? Bel ons op 020 2611 600. Ons service team staat voor je klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

Need help in English?

Want to compare and find the best health insurance in the Netherlands? You can find all the information where you are looking for right here. 

Jouw voordelen bij ZorgKiezer.nl

 • Tot 12% korting via ons collectief
 • Beste zorgsite 2016
 • Snel & simpel aanmelden
 • Gratis overstapservice

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd