ZorgKiezer.nl

wij zijn nu open

Bel ons

020 2611 600
Open tot 16:30
Contact

Wat is de beste zorgverzekering in 2019?

Door: - Leestijd: 2 minuten

Wat is de beste zorgverzekering in 2019? Dit is voor iedereen verschillend, iedereen heeft natuurlijk verschillende zorgbehoeften. De zorgverzekering die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften tegen een goede prijs is de beste voor jou.

Vind direct de beste zorgverzekering voor jou »

Wat maakt een verzekering voor jou de beste zorgverzekering? Vind jij prijs het belangrijkste? Ga jij voor de beste service? Of ben je op zoek naar een heel specifieke vergoeding zoals het medicijn Concerta of Strattera

Wij van ZorgKiezer.nl helpen jou bij het kiezen van de beste zorgverzekering. Met onze zorgvergelijker kun je zorgverzekeringen vergelijken. En dit alles aan de hand van jouw voorkeuren! Na het invullen van jouw wensen, krijg je een overzicht van de kosten, vergoedingen en service. Hierin zijn wij onafhankelijk.  

Waarom zorgverzekering vergelijken?

Door het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen krijg je een goed beeld van de verschillende kosten. Elke verzekering hanteert namelijk weer een andere premie. Met het overstappen van je zorgverzekering kan je tot wel € 100,- besparen! 

Besparen met beste zorgverzekering 2019

Je kan bij ZorgKiezer.nl alle premies en pakketten vergelijken. Heb je jouw beste zorgverzekering gevonden dan kan je eenvoudig overstappen van zorgverzekering. Jouw huidige zorgverzekering zeggen wij gratis voor je op!

Kom je er zelf niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag via 020?2611?600

Hoe kies ik de beste zorgverzekering?

Ga na hoeveel je betaalt aan zorgpremie

De beste zorgverzekering betekent voor jou misschien wel de goedkoopste zorgverzekering. Dan is het slim om te vergelijken op kosten van zorgpremie. 

Bepaal welke zorg jij nodig hebt

Iedereen ontvangt dezelfde zorg uit de basisverzekering, maar naast de basisverzekering kun jij ook een aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering afsluiten. Je kunt zelf de dekkingen vergelijken.

Bekijk je voorkeuren voor zorgverleners
Het type polis geeft aan bij welke zorgverleners of zorgaanbieder je terecht kunt. Voor spoedeisende hulp in het ziekenhuis, zorg bij de tandarts of zorg bij de huisarts kun je altijd overal terecht. Ga je naar een zorgverlener waar jouw beste zorgverzekering geen contract mee heeft, dan betaal je een deel uit eigen zak. 

 • Budgetpolis: Kies jij een budgetpolis in 2019? Dan kun je bij een beperkt aantal zorgaanbieders terecht voor een 100% vergoeding. De verzekeraar wilt dus dat je naar de gecontracteerde ziekenhuizen of zorgverleners gaat.
 • Naturapolis: Kies jij een naturapolis? Dan kun je bij bijna alle zorgaanbieders terecht voor een 100% vergoeding. Je hebt dus een ruimer aanbod dan bij een budgetpolis. Je betaalt wel iets meer voor een naturapolis.
 • Restitutiepolis: Kies jij een restitutiepolis? Dan kun je altijd overal terecht. De zorgverzekeraar heeft met de meeste zorgverleners een contract. Door deze keuzevrijheid betaal je wel meer aan zorgpremie. Als je toch naar een zorgverlener gaat waar geen contract mee is dan wordt doorgaans 75% vergoed en moet je dus 25% zelf betalen. 

Wie is Zorgkiezer?

ZorgKiezer.nl is een 100% onafhankelijke site waar je zorgverzekeringen kunt vergelijken. Transparantie is één van de kernwaarden van ZorgKiezer.nl. Wij willen duidelijkheid geven over alle zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen. Wat bieden zij? Wat zijn de prijzen? Wat vergoeden ze nu exact en hoe is hun service? Je kunt bij ons je zorgverzekering vergelijken en de meest geschikte verzekering vinden.  

Gratis hulp nodig?

Twijfel je wat het beste voor jou is? Of heb je hulp nodig bij het vergelijken van je ziektekostenverzekering? Bel ons op 020 2611 600. Ons service team staat voor je klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

Need help in English?

Want to compare and find the best health insurance in the Netherlands? You can find all the information where you are looking for right here. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd