ZorgKiezer

Wat kost ooglaseren?

Door: - Leestijd: 1 minuut

Ken jij dat gevoel dat als je opstaat en je kan je bril niet vinden dat je geen hand voor ogen ziet? Er is een oplossing, de ogen laten laseren. Daar zijn kosten aan verbonden en die verschillen op keuze van kliniek, gekozen ooglasermethode en de complexiteit van de oogafwijking. De prijzen variëren van €300 tot €2500 per oog. 

Welke kliniek?

Je moet rekening houden met het feit dat de goedkoopste kliniek niet hetzelfde resultaat levert als een duurdere kliniek. De duurdere klinieken scoren allemaal goed of zeer goed. De kwaliteit is wel degelijk van invloed op de prijs.

Vergoed door de verzekering

De kosten van ogen laten laseren vallen onder medische-specialistische zorg. Het wordt alleen vergoed door de basisverzekering als er een medische noodzaak is en er voorafgaand toestemming van de verzekeraar is gegeven. Is dit bij jou niet het geval dan kun je een aanvullend pakket afsluiten Bij iedere zorgverzekeraar zijn er andere voorwaarden. Het is verstandig van tevoren te kijke naar de polisvoorwaarden. 

Kijk voor alle aanvullende pakketten voor ogen laten laseren op ons overzicht van vergoedingen

Zorgverzekering vergelijken

Wil jij in 2024 je ogen laten laseren? Gebruik dan onze ZorgVergelijker om tot een passend advies te komen. Via ZorgKiezer.nl kun je onafhankelijk zorgverzekering vergelijken. Het is gebaseerd op premies, dekkingen en aanvullende wensen. Wil je daar telefonische hulp bij? Dan kun je ons bereiken op telefoonnummer 020 2611 600. Ons team van zorgspecialisten staat voor je klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct