Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Zilveren Kruis Achmea benadert 9 ziekenhuizen

Zilveren Kruis Achmea, één van de vier grootste zorgverzekeraars van Nederland, heeft met negen ziekenhuizen een contract afgesloten voor zowel borstkankerzorg als staaroperaties. Dit contract zal drie jaar blijven lopen. Volgens de verzekeraar krijgen de ziekenhuizen een zodanig lang contract omdat ze een aantoonbaar hoge kwaliteit schijnen te leveren voor een geschikt bedrag. Ook zouden ze een goede blik hebben op het verder verbeteren van de zorg.

 

Zilverenkruis Achmea-Zorgverzekeraar

Inhoudsopgave

Pilot

Zodat zorgverleners geprikkeld worden om de beste zorg te leveren is Achmea een pilot gestart voor borstkankerzorg en staaroperaties. De verzekeraar verklaart: ‘In een aantal regio’s hebben we ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra gevraagd waarom zij in aanmerking zouden moeten komen voor een meerjarencontract op kwaliteit. Ook hebben we met alle zorgverleners gesprekken gevoerd over hun visie en ambities om deze zorg nog verder te verbeteren’.

Selectie

Vanuit deze pilot koos Zilveren Kruis Achmea een viertal ziekenhuizen voor de borstkankerzorg, en vijf voor staaroperaties. De geselecteerden voor borstkankerzorg zijn: het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein, het Alexander Monro ziekenhuis in Bilthoven, het Diakonessenhuis in Zeist en het Tergooi ziekenhuis in Hilversum. Voor staaroperaties is de voorkeur gelegd bij het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) in samenwerking met het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ) in Amsterdam, het Oogziekenhuis in Rotterdam, het Deventer Ziekenhuis in Deventer, het St. Jansdal in Harderwijk en het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal samen met het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom.

In de loop van november moet elke zorgverzekeraar de nieuwe premie bekend hebben gemaakt. Wil je als eerste weten wanneer je de nieuwe zorgverzekering vergelijken kunt, meld je dan aan voor de PremieAlert van Zorgkiezer.nl Hier kun je gelijk zorgverzekeringen vergelijken met anderen. Zorgkiezer is 100% onafhankelijk. Ook staat de goedkoopste zorgverzekering altijd bovenaan.

 

Laatste update op 5 april 2018 – 12:11 door .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2024 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344