Energie vergelijken

Nieuw op ZorgKiezer.nl de energieverlijker! Wij helpen je al jaren met het onafhankelijk vergelijken en besparen op je kosten. Dat kan je nu ook doen voor je energie! In een paar simpele stappen vergelijk je de verschillende energieleveranciers en stap je eenvoudig over.

100% Onafhankelijk

Vergelijk alle leveranciers op prijs en andere extra voordelen

Altijd de laagste prijs

Onze prijzen zijn lager dan bij de leveranciers zelf, of gelijk

Overstapgarantie

Wij zorgen ervoor dat je oude contract wordt opgezegd

Energie vergelijken

Nieuw bij ZorgKiezer.nl, de energievergelijker. Wij helpen je al jaren met het vergelijken, aanvragen en overstappen van zorgverzekering. Wij doen dit onafhankelijk en betrouwbaar. Jij kiest de zorg die bij jou past en wij helpen jou met zorg kiezen.
Wij helpen je nu ook graag bij het vergelijken en overstappen van energieleverancier. Dit doe je eenvoudig met de energievergelijker op ZorgKiezer.nl. Waarom te veel betalen als je ook kan besparen op je energierekening. Als je naar een andere energieleverancier gaat, stap je over. Dit doe je door het huidige contract te stoppen en een nieuw contract in te laten gaan. Dit kan je al in een paar minuten doen op onze website.
Waarom helpen wij jou bij het overstappen van energieleverancier. Dit doen wij, omdat we mensen graag helpen aan producten die het beste passen bij de persoonlijke situatie. Hier gebruiken wij een vergelijker voor om jou zo de verschillende opties te laten zien. Een energieleverancier is net zoals een zorgverzekering afhankelijk van de persoonlijke wensen. Kies je voor grijze energie of toch liever voor groene energie. Je kan kiezen voor een combinatie van gas en stroom, maar ook voor losse producten. Er zijn veel aanbieders op de Nederlandse markt en wij helpen jou graag om deze markt zo transparant mogelijk te krijgen. Vergelijk, kies en bespaar om jouw energie.
Energie vergelijken doe je eenvoudig op ZorgKiezer.nl door je wensen, verbruik en gezinssamenstelling in te vullen. Je kan kiezen voor 1, 2 of 3 jaar een vast tarief. Deze keuzes beïnvloeden de prijs die je gemiddeld op jaarbasis moet betalen. Je geeft altijd je meterstanden door, waardoor je nooit betaalt voor energie die je niet hebt verbruikt. Wel zo helder! Aanvragen van een nieuw energiecontract gaat eenvoudig via het online aanvraag formulier in de vergelijker. Deze wordt rechtstreeks naar de nieuwe energieleverancier gestuurd die vervolgens met jouw aanvraag aan de slag gaat. Zodra de aanvraag is verwerkt, krijg je hier bericht over van de nieuwe leverancier.

Vergelijk energie en bespaar op je kosten

Op dit moment is er een daling in de prijzen voor gas en energie te zien om de markt. Dit wordt veroorzaakt door de zacht winter van afgelopen jaar en door de uitbraak van het coronavirus. Heb jij een variabel contract of een contract voor onbepaalde tijd, dan kan je overstappen van energieleverancier. Door over te stappen kan je tot wel €400,- besparen op je kosten.

Hoe werkt de energievergelijker

Stap 1. Vul je adres, je huidige energieleverancier en samenstelling van je huishouden in. Je kan deze gegevens ook aanvullen met het soort meter en het verbruik.
Stap 2. Bekijk de resultaten en pas je wensen eventueel aan naar persoonlijke voorkeuren. Je kan kiezen voor groene stroom en de tijdsduur van het contract wijzigen.
Stap 3. Vergelijk op Stroom en gas, alleen stroom of alleen gas. Je kan tot aan 3 resultaten selecteren om die naast elkaar te vergelijken.
Stap 4. Heb je een keuze gemaakt, klik dan op aanvragen. Vul het formulier in en rond de aanvraag af
Stap 5. Je bent nu overgestapt van energieleverancier! De Nieuwe leverancier zegt het oude contract op en laat het nieuwe contract ingaan.

Energieleveranciers op ZorgKiezer.nl

Op ZorgKiezer.nl kan je eenvoudig verschillende energieleveranciers in Nederland vergelijken. De meeste aanbieders zijn in de vergelijker opgenomen en daar kan je naartoe overstappen. Dit gaat in een paar stappen via het online aanvraagformulier. Niet alle leveranciers zijn op dit moment in de vergelijker beschikbaar. Er is een aantal partijen die niet met elke vergelijker wil samenwerken of helemaal niet via vergelijkers wordt aangeboden. Deze leveranciers zijn helaas ook niet via ZorgKiezer.nl aan te vragen. Wij streven naar een zo’n compleet mogelijk overzicht en proberen de vergelijker aan te vullen als dat mogelijk is.

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 48199 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
Bellen met ons
Direct een zorgexpert aan de telefoon
Bel 0202611600

keurmerk