ZorgKiezer.nl

wij zijn nu open

Bel ons

020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Vergoeding fysiotherapie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Vergoeding fysiotherapie is iets waar veel mensen gebruik van maken. De vergoeding van fysiotherapie is niet iets waar automatisch gebruik van kan worden gemaakt. De vergoeding van fysiotherapie kan komen uit de basisverzekering en uit de aanvullende zorgverzekering. 

Om een vergoeding te krijgen voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering moet je aan een paar eisen voldoen. Het moet gaan om een chronische aandoening of ziekte die is opgenomen in een lijst die van tevoren is bepaald. Je krijgt dan na de 20e behandeling alles vergoed. Om een vergoeding te krijgen voor de eerste 20 behandelingen kan een aanvullende zorgverzekering worden afgesloten. 

Gebruik je fysiotherapie voor iets wat niet op de lijst van chronische aandoeningen voorkomt, dan heb je een aanvullende zorgverzekering nodig voor een vergoeding van fysiotherapie. Het aantal behandelingen dat wordt vergoed verschilt per pakket per zorgverzekeraar. Het is belangrijk om goed van tevoren te bepalen hoe vaak je gebruik maakt van fysiotherapie. 

Wil je weten welke zorgverzekering het beste past bij jouw situatie, dan kan je de zorgverzekering vergelijken op fysiotherapie. Elk jaar kan je eenmaal overstappen van zorgverzekering aan het einde van het kalenderjaar. Hou de nieuwe offerte van je huidige zorgverzekering in de gaten. Misschien sluit jouw huidige zorgverzekering niet meer goed aan bij jouw zorgbehoeften. 

Lees meer over: Fysiotherapeuten

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd