Zorgvergelijker | Basisverzekering > Goedkoopste zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken »

Goedkoopste zorgverzekering 2022: Top 10

De goedkoopste zorgverzekering vind je door te vergelijken. Bekijk de premie en vraag gratis een online offerte aan. Je kunt ook een aantal zorgverzekeringen selecteren en met elkaar vergelijken op dekking en premie.

Het overzicht van basisverzekeringen 2022 Het overzicht van aanvullende verzekeringen Het overzicht van tandartsverzekeringen Het totaaloverzicht van verzekeringen
Sorteer op polisnaam Polis Sorteer op premie Premie Offerte Sorteer op service Service Vrije zorgkeuze Korting Informatie
 
Stad Holland Zorgverzekeraar
Zorgpolis
133,00 Meer info5 sterren uit 5 Ja Meer informatie
ZorgDirect
Basispolis
136,95
131,47
Verder » Meer info5 sterren uit 5 Gedeeltelijk Bekijk kortingen Meer informatie
Zorg en Zekerheid
Zorg Zeker Polis
129,85 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Nee Bekijk kortingen Meer informatie
Zorg en Zekerheid
Zorg Vrij Polis
137,35 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Gedeeltelijk Bekijk kortingen Meer informatie
Zorg en Zekerheid
Zorg Gemak Polis
116,85 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Nee Bekijk kortingen Meer informatie
Jaaah
Basisverzekering + Jaaah Tand bij een ongelukje
119,75 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Nee Meer informatie
Anderzorg
Basis
119,25 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Gedeeltelijk Meer informatie
Anderzorg
Compact
114,00 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Nee Meer informatie
HEMA
Basisverzekering
119,50 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Gedeeltelijk Meer informatie
CZ
Zorg-op-maatpolis
134,50 Verder » Meer info5 sterren uit 5 Nee Meer informatie
      Alle polissen

Goedkoopste zorgverzekering

Op ZorgKiezer.nl vind je de goedkoopste zorgverzekering door alle zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken op premie en dekking. Door gebruik te maken van onze gratis overstapservice zeggen wij de oude zorgverzekering voor je op.

Dé onafhankelijke zorgvergelijker
Door te vergelijken vind je de goedkoopste zorgverzekering voor jouw situatie. Dit kan je tot honderden euro’s per jaar besparen. In onze zorgvergelijker vul je jouw persoonlijke wensen en behoeften in. Vervolgens worden de zorgverzekeringen die het beste bij jou aansluiten getoond. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan. Er is niet een enkele goedkope zorgverzekering, want iedereen heeft andere voorkeuren bij een zorgverzekering. Je kan daarom elke zorgverzekering vergelijken om de voor jouw beste en goedkoopste zorgverzekering te vinden. Je kan dan meteen online overstappen en de oude zorgverzekering zeggen wij voor je op.

Let wel op bij het kiezen van een goedkope zorgverzekering dat de dekking voldoet aan je eisen. Als je zorg nodig hebt, is het fijn als je daarvoor een vergoeding kan krijgen. Denk je dat jij geen extra zorg nodig hebt en gebruik je weinig tot geen zorg, dan kan je het risico nemen om de goedkoopste zorgverzekering uit te kiezen. Bij ZorgKiezer.nl helpen wij niet alleen met het vinden van de goedkoopste zorgverzekering 2022, maar vooral bij het vinden van de beste zorgverzekering voor jouw situatie.

Budgetpolis, de goedkoopste zorgverzekering
Wanneer je kiest voor een budgetpolis, betaal je de laagste premie. Een budgetpolis is een basisverzekering met een beperkte keuzevrijheid in zorg. Bij een budgetpolis kun je alleen bij de zorgaanbieders terecht waar je zorgverzekeraar een contract mee heeft. Hierdoor zijn de premies van budgetpolissen lager.

Vrijwillig eigen risico verhogen
Het is mogelijk het eigen risico te verhogen. Hierdoor neemt de premie van de zorgverzekering af. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van maximaal € 500 per jaar. Je krijgt hierdoor korting op je zorgpremie. Het vrijwillig eigen risico wordt opgeteld bij het bedrag van het verplicht eigen risico.

Korting via ZorgKiezer.nl
Bij ZorgKiezer.nl kan je gebruikmaken van collectieve kortingen op je zorgverzekering. Voor 2022 kun je bij ZorgKiezer.nl een korting tot 20% ontvangen. De zorgverzekering die je afsluit met korting blijft het hele jaar geldig. Je maandelijkse premie kan dus niet veranderen in dat jaar.