ZorgKiezer

Premie FBTO stijgt met 5,55 euro per maand

12-11-2020 Bron : DGN Publishers (eigen bericht)

FBTO heeft de zorgpremie voor 2021 bekendgemaakt. De verzekeraar verhoogt de premie van de natura basisverzekering met 5,55 euro per maand. Hierdoor bedraagt de nieuwe maandpremie 122,50 euro. 

De premiestijging van FBTO is in lijn met de voorspellingen van het kabinet. Op Prinsjesdag liet het kabinet weten dat zij een gemiddelde premiestijging van 5 euro en een gemiddelde maandpremie van 123 euro verwachten voor 2021.

Bekendmaking premie

Op dit moment zijn de premies van DSW, Stad Holland, CZ, VGZ en FBTO bekend gemaakt. Over de hele linie is een premiestijging te zien, maar de hoogte van die stijging wisselt sterk per verzekeraar.. In de loop van de dag zal duidelijk worden wat de gemiddelde zorgpremie gaat doen.

Zorgverzekering 2021

Vandaag is de deadline voor de bekendmaking van de zorgpremies. Dit betekent dat de komende uren alle verzekeraars hun premies en voorwaarden voor 2021 gaan delen. Zodra alle premies bekend zijn, is het mogelijk om alle zorgverzekering te vergelijken en over te stappen.  Meld je aan voor het PremieAlert en krijg een seintje zodra alle premies bekend zijn.

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd