Tandartspraktijk Van der Meer, Stolk en Engelbertink

Tandarts Rotterdam

Plaats een beoordeling

Beoordelingen

Onze bezoekers beoordelen Tandartspraktijk Van der Meer, Stolk en Engelbertink als volgt (4 beoordelingen):

Algemene indruk
6,7 | score: 3 van 5
Service:
5,5 | score: 3 van 5
Faciliteiten:
7,3 | score: 4 van 5
Tandarts:
6,8 | score: 3 van 5
Prijs/Kwaliteit:
5,4 | score: 3 van 5
4,0 | score: 2 van 5
Mevr. Familie, Brandsema-Schmidt
26-05-2020
Service: 1,0; Faciliteiten: 4,0; Tandarts: 4,0 Prijs/Kwaliteit: 1,0;
+

Die zijn er momenteel niet meer, vroeger een prima praktijk, maar het is heel erg achteruit gegaan.

+

Lange wachttijden, afspraken worden niet nagekomen/vergeten, mijn man was te laat, belde hiervoor was nog welkom, eenmaal aangekomen werd hij weggestuurd en kregen we een rekening (10 min te laat). En dat terwijl mijn afspraak niet genoteerd was en ik moest wachten 2 uur lang. De mondhygienistes zijn klantontvriendelijk. Er zijn zoveel andere goede praktijken in Rotterdam. Dus kies niet voor een tandartspraktijk die nog in de stenen tijdperk leeft en alles met papieren agenda's bijhoudt, waardoor afspraken niet nagekomen worden.

7,6 | score: 4 van 5
Anoniem
24-09-2012
Service: 8,0; Faciliteiten: 8,0; Tandarts: 8,0 Prijs/Kwaliteit: 7,4;
+

Mijn tandarts, dr. Stolk is kundig. Absoluut een fijne tandarts.

+

De mondhygienistes! Vroeger waren ind eze praktijk aardige meiden die hun werk goed deden. Nu zijn er 2 anderen. De eerste, D****, ( ik weet niet of ik heir namen mag noemen in negatieve zin) bezorgde mij na behandeling een week lang een totaal kapotte mond, terwijl ik bijna geen tandsteen had. Elke keer schoot ze met haar tangetje uit, direct in mijn tandvlees.
Laatste keer bij M****, ook niet echt goed. heftig schrappen en schrapen en ook nu had ik bijna geen tandsteen. Na deze behandeling had ik ook dagen last van mijn mond, die op vele plekken kapot was gestoken.
En constant dat aandringen dat er vooral een 'lange'afspraak moet komen om het tandsteen onder het tandvlees te verwijderen..... Wat er volgens mij niet zit. Mijn tandvlees is gezond en bloedt nooit!
Ik ben van plan om te informeren bij het Kwaliteitsregister mondhygienisten, of deze dames daarbij aangesloten zijn. Kan me het niet voorstellen.
Ik zie dat ik een beoordelingcijfer moet geven in het algemeen. Mijn tandarts krijgt van mij een 8, de dames MG, een 4, resp.6.

8,0 | score: 4 van 5
Anoniem
04-06-2012
Service: 8,0; Faciliteiten: 8,0; Tandarts: 9,0 Prijs/Kwaliteit: 7,0;
+

No noncence, professionaliteit, communicatief.
Begrip voor aan- en opmerkingen. Artsen en overig personeel bekwaam en zonder uitzondering plezierig in de omgang. Ook onderling.

+

parkeerplaats op vrijdagen.

7,0 | score: 4 van 5
Anoniem
21-03-2012
Service: 5,0; Faciliteiten: 9,0; Tandarts: 6,0 Prijs/Kwaliteit: 6,0;
+

Ruime praktijk, korte wachttijden

+

Een week na mijn bezoek aan een mondhygiëniste die ik elders had aangehouden, kreeg ik bij een normale controle het advies om nog even bij de (eigen) mondhygiëniste langs te gaan.(??) Dat komt zeer onbetrouwbaar over. Dit kon ik dan nog zèlf beoordelen, maar wat als je het advies krijgt voor een één of andere dure behandeling? Kortom, ik ben het vertrouwen kwijt in deze praktijk.