ZorgKiezer.nl

Hulp nodig?
Bel 0202611600

Onafhankelijk zorgverzekering vergelijken

Door: - Leestijd: 1 minuut

Onafhankelijk zorgverzekering vergelijken is één van de kernwaarden van ZorgKiezer. Wij willen iedereen helpen bij het vinden van de beste zorg. En dat kan alleen onafhankelijk.

Twee andere kernwaarden waar ZorgKiezer voor staat zijn:

 • Transparantie
 • Eerlijkheid

Naast onafhankelijk zorgverzekering vergelijken, is ons bedrijf al sinds 2000 bezig met het transparant maken van verschillende consumentenmarkten op het gebied van notarissen, hypotheken, tandartsen en ziekenhuizen.

Waarom ZorgKiezer?

Op ZorgKiezer kun je wél onafhankelijk zorgverzekeringen vergelijken. Je kunt ze vergelijken op prijs, dekking en service. Wij helpen jou bij het vinden van de beste zorg. Door ZorgVergelijker van ZorgKiezer te gebruiken weet je zeker dat alle resultaten die er mogelijk zijn worden getoond. Wij manipuleren de zoekresultaten niet. 

Besparen met ZorgKiezer

Doordat je inzicht krijg in alle verschillende zorgpremies, kun je eenvoudig kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering. Daarbij kun je tot 12% korting krijgen op je zorgverzekering. Door onze ZorgVergelijker te gebruiken kun je tot een passend advies komen dat aansluit bij jouw zorgbehoeften. Na het invullen van de persoonlijke gegevens begint het vergelijkingsproces. De volgende stap is het invullen van jouw persoonlijke behoeftes. Het is verstandig van tevoren even na te denken welke aanvullende pakketten je nodig hebt in 2018. Waar je rekening mee moet houden is dat de tandartsverzekering een apart aanvullend pakket is. 

Onze hulp nodig?

Er staat een team van overstapcoaches klaar om jou te helpen bij het vinden van de meest geschikte zorgverzekering 2018. Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd