ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 19:00
Contact

Onafhankelijk zorgverzekering vergelijken

Door: - Leestijd: 1 minuut

Onafhankelijk zorgverzekering vergelijken is één van de kernwaarden van ZorgKiezer. Wij willen iedereen helpen bij het vinden van de beste zorg. En dat kan alleen onafhankelijk.

Direct onafhankelijk vergelijken? 

Sluit direct jouw zorgverzekering af »

De twee andere kernwaarden waar ZorgKiezer voor staat:

 • Transparantie
 • Eerlijkheid

Naast onafhankelijk zorgverzekering vergelijken, is ons bedrijf al sinds 2000 bezig met het transparant maken van verschillende consumentenmarkten. Dit doen wij op het gebied van notarissen, hypotheken, tandartsen en ziekenhuizen.

Waarom ZorgKiezer?

Op ZorgKiezer.nl kun je wél onafhankelijk zorgverzekeringen vergelijken. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste zorg. In onze zorgvergelijker vul je jouw wensen en behoeften in. Vervolgens krijg je een overzicht van de zorgverzekeraars die het beste bij jouw wensen passen. Je kunt vergelijken op prijs, dekking en service.

Door zorgvergelijker van ZorgKiezer te gebruiken weet je zeker dat je alle resultaten te zien krijgt. Omdat wij een onafhankelijke organisatie zijn, manipuleren wij de resultaten niet. 

Besparen met ZorgKiezer

Doordat je inzicht krijg in alle verschillende zorgpremies, kun je eenvoudig kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering. Daarnaast krijg je bij sommige zorgverzekeringen tot wel 12% korting!

Door onze zorgvergelijker te gebruiken kun je tot een passend advies komen dat aansluit bij jouw zorgbehoeften. Na het invullen van de persoonlijke gegevens begint het vergelijkingsproces. De volgende stap is het invullen van jouw persoonlijke behoeftes. Het is verstandig vooraf even na te denken welke aanvullende pakketten je nodig hebt in 2022. 

Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat de kosten voor de tandarts niet automatisch in je pakket zitten. Voor tandartszorg moet je een aanvullend pakket kiezen.

Onze hulp nodig?

Er staat een team van overstapcoaches klaar om jou te helpen bij het vinden van de meest geschikte zorgverzekering 2022. Bel ons op het telefoonnummer 020 2611600.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd