ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig? Nu bereikbaar
Bel 0202611600

Dekking fysiotherapie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Heb jij graag fysiotherapiebehandelingen vergoed in je zorgverzekering? Let dan goed op je zorgverzekering. De premie gaat omhoog, de dekking wordt verlaagd en bij zorgverzekeringen waar je eerst nog onbeperkte fysiotherapiebehandelingen kreeg wordt je niet meer direct geaccepteerd.

Waarom worden de aanvullende verzekeringen aangepast?

De voornaamste reden waarom de premie omhoog gaat en de dekking omlaag gaat is, omdat de zorgverzekeraars steeds vaker verlies maken op aanvullende verzekeringen. Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun zorgverzekering en verzekeren zich alleen nog voor de basisverzekering. Wanneer je je alleen aanvullend verzekert als je de zorg ook echt gaat gebruiken dan is de premie die zorgverzekeraars per maand ontvangen minder dan de kosten die ze voor de verzekerden maken. De verzekeraars moeten daarom de premie verhogen en de dekking verlagen. Eerder deze maand waarschuwde De Nederlandsche Bank (DNB) nog dat er een einde lijkt te komen aan de aanvullende verzekeringen. 

Top 3 verzekeringen beste prijs-kwaliteit

Bekijk hier een volledig overzicht van alle zorgverzekeringen waar je fysiotherapie vergoed krijgt. 

Chronisch ziek?

Ben jij chronisch ziek en heb je fysiotherapie nodig? Dan worden de behandelingen na de 20e behandeling vergoed. Je betaalt dus eenmalig 20 behandelingen zelf. Lees meer over fysiotherapie bij een chronische aandoening.

Vergelijk hier alle zorgverzekeringen

Verander je niets aan je zorgpolis? Houd er dan rekening mee dat er minder wordt vergoed voor fysiotherapie. Je doet er in ieder geval verstandig aan om je zorgverzekering te checken en te vergelijken.

Keuzehulp

Wij van ZorgKiezer.nl helpen je een handje bij het maken van een keuze voor een zorgverzekering voor fysiotherapie.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd