ZorgKiezer

FitGirl

Door: - Leestijd: 1 minuut

Blijf FIT terwijl je thuis zit!” Powered by Fitgirl.nl

Wij hebben speciaal voor jullie samen met Fitgirl.nl een online programma ontwikkeld vol met workouts (kettlebell, hoelahoep lichaamsgewicht), online live lessen en challenges. De trainingen starten officieel op maandag 4 januari!

Ga naar FitGirl »

Hoe ziet je Fit Weekmenu eruit*? 

 • Elke maandag om 8:45 uur: Kettlebell total body workout (15 minuten) met aansluitend bijpassende yoga oefening (5-10 minuten).
 • Elke dinsdag om 8:45 uur: Yoga met Natanja. De oefeningen sluiten aan bij de oefening op maandag. Zowel de maandag als de dinsdag zijn ook los van elkaar te volgen (20 minuten).
 • Elke woensdag om 8:45 uur: Fitnesshoelahoep Bodyhoop total body workout (15 minuten) met aansluitend bijpassende yoga oefening (5-10 minuten).
 • Elke vrijdag om 8:45 uur: Bootcamp / training op basis van lichaamsgewicht met Gordon. Ja we hebben een nieuwe trainer in ons midden! Doe mee en maak meteen kennis met hem.
 • Tweewekelijks op dinsdag om 20.00 uur: Mindset sessie met Rosanne. Vergroot de kans op (blijvend) resultaat.

Alle live lessen worden opgeslagen zodat je ze na afloop kunt herhalen.

Gedurende de 3 maanden gratis sporten via ZorgKiezer, heb je naast het live programma toegang tot honderden workout video’s, yoga en mindset coaching programma’s. Kort gezegd: het totale FitGirl programma.

*wijzigingen in programma onder voorbehoud

Donatie aan het goede doel

Bon Timoun voor kansarme kinderen in Haïti.
Speciaal voor de kids zijn er ook leuke Ouder-Kind workouts op zaterdagen. Deze heeft Fitgirl speciaal ontwikkeld voor het goede doel Bon Timoun. Voor elke overstapper die meedoet aan het programma gaat er een bijdrage naar deze stichting die zich inzet voor kansarme kinderen in Haïti.

Veelgestelde vragen

Jouw gratis drie maanden online sporten start op het moment dat jij je account hebt aangemaakt en stopt automatisch. Hier hoef jij dus niks voor te doen. Een account aanmaken kan tot 28 februari. Benieuwd naar hoe je inlogt, welke lessen er nog meer te volgen zijn of wat je nodig hebt tijdens een training? We hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct