ZorgKiezer

Veel gestelde vragen 3 maanden online sporten

Door: - Leestijd: 2 minuten

Op zorgKiezer kan je kiezen tussen gratis online sporten of een gratis tandenborstel. Wij hebben de meest gestelde vragen over het gratis 3 maanden online sporten via The Lazy Gym voor je verzameld. 

Ik heb een unieke code ontvangen. Hoe gebruik ik die?

Op de pagina van The Lazy Gym kan je jouw unieke code inwisselen voor drie maanden gratis toegang tot de workouts. Het aanmeldproces is eenvoudig. Op The Lazy Gym kan je via de blauwe banner jouw unieke ZorgKiezer code verzilveren. Na het verzilveren ontvang je een bevestiging van de bestelling met daarin gelijk vermeld tot wanneer jouw lidmaatschap loopt. Je ontvangt een tweede losse e-mail voor verivicatie en tevens toegang tot de workouts. Let op dat je de aanmeldknop speciaal voor ZorgKiezer klanten gebruikt op de website van The Lazy Gym. Alleen zo krijg je de volledige 3 maanden helemaal gratis.

Waarom ontvang ik elke maand een bevestiging van mijn lidmaatschap?

Het sportabonnement wat je van ZorgKiezer ontvangt is 3 maanden geldig. Je krijgt automatisch elke maand een bevestiging van je lidmaatschap. Het abonnement kost jou €0,00 voor de periode van 3 maanden en stopt daarna automatisch. Mocht je een ZorgKiezer abonnement hebben en toch een bedrag in je maandelijkse bevestiging zien, neem dan vooral contact op. Dan zoeken we het voor je uit.

Ik heb een live les gemist, kan ik die terug kijken?

Ja, dat kan. Alle lessen worden opgeslagen, zodat je ze na afloop nog een keer kan terug zien of herhalen.

Hoe lang duurt een sportles?

De lessen duren 15 – 20 minuten. Soms bestaat een les uit twee delen. Een workout van 15 minuten met aansluitend yoga oefeningen van 5 tot 10 minuten. 

Kan ik ook mijn metingen bijhouden?

Ja, dat kan. Je kan in je eigen account je metingen bijhouden.

Kan ik mee doen met de workouts zonder extra materialen?

Voor de lessen met eigen lichaamsgewicht en yoga heb je geen extra materialen nodig. Voor de Bodyhoop fitnesshoelahoep lessen en de kettlebell workouts wel. 

Ik ben een beginner, kan ik wel meedoen?

Ja, dat kan. Alle programma’s hebben een duidelijke opbouw in moeilijkheidsgraad. Of je nou beginner bent of gevorderd, iedereen kan met de lessen meedoen. 

Kan ik naast de live lessen ook andere workouts doen?

Ja, dat kan. Gedurende 3 maanden hebben klanten van ZorgKiezer toegang tot honderden workout video’s, yogalessen en mindset coaching programma’s.

Ik heb geen code ontvangen, maar ben wel overgestapt. Wat nu?

Neem dan gerust contact met ons op. Als jij recht hebt op het gratis 3 maanden online sporten, dan hebben wij een unieke code voor je beschikbaar. Het serviceteam van ZorgKiezer helpt je graag verder.

Mijn code werkt niet, hoe kan dat?

Elke code is uniek en kan eenmalig worden gebruikt om een account mee aan te maken. Daarna is inloggen mogelijk met de door jouw gekozen inloggegevens. Met elke code kun je eenmalig een account aanmaken. Als jouw code niet werkt, neem dan contact op met ZorgKiezer. 

Ik ben in januari overgestapt. Kan ik de lessen nog inhalen?

Voor de overstappers die pas in januari zijn overgestapt wordt de code later verstrekt. Ook jij kan gebruik maken van de 3 maanden gratis online sporten.

Ik wil na de 3 maanden gratis sporten nog doorgaan, kan dat?

Ja, dat kan. Ook na de eerste 3 gratis maanden kan je doorgaan met sporten bij The Lazy Gym. Hiervoor zal je wel lidmaatschap gaan betalen, maar kan je gebruik blijven maken van de lessen.

Ik wil mijn code zelf niet gebruiken. Kan ik hem overdragen?

De unieke code wordt eenmalig verstrekt. Hiermee kan één account aangemaakt worden. Als je zelf de code niet wil of kan gebruiken, dan is het mogelijk om deze over te dragen aan iemand anders. ZorgKiezer is niet verantwoordelijk voor codes die aan derden worden afgestaan.

Krijg ik naast het online sporten ook een gratis tandenborstel?

Nee, je kunt kiezen voor één overstapcadeau per adres. Als je hebt gekozen voor het gratis online sporten, krijg je niet ook een gratis Oral-B tandenborstel.

Kan ik zonder webcam ook de live lessen volgen?

Ja, dat kan. Een camera is niet noodzakelijk om de lessen te volgen. Het is aan te raden om een laptop te gebruiken waarbij je het geluid goed kunt horen, zodat je de les goed kunt volgen.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op. ZorgKiezer is dagelijks te bereiken via 020 2611600.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd