ZorgKiezer

Gratis healthcheck bij je zorgverzekering in 2023

Door: - Leestijd: 1 minuut

Als jij via ZorgKiezer in november of december overstapt naar een nieuwe zorgverzekering, dan ontvang je een gratis healthcheck ter waarde van 35 euro. Deze actie geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder die een nieuwe zorgverzekering voor 2023 afsluit via ZorgKiezer, ook als je telefonisch overstapt. 

Ook voor 2023 geven wij gratis healthchecks weg. Vul onze vergelijker direct in! 

Direct zorgverzekeringen vergelijken

 

Actie SportCity

Gratis healthcheck bij je zorgverzekering 2023

SportCity biedt de healthcheck aan ter waarde van 35 euro. Bij de healthcheck wordt er onder andere gekeken naar je conditie en vetpercentage. Zo kun je gezond het nieuwe jaar in!

Hoe krijg je een gratis healthcheck?

Het enige wat je hoeft te doen voor de gratis healthcheck is van zorgverzekering overstappen via ZorgKiezer. Als je bent overgestapt ontvang je een bevestiging met een persoonlijk klantnummer. Met dit nummer kun je jouw gratis healthcheck bevestigen op de website van SportCity. Als je jouw klantnummer hebt ingevuld nemen zij contact met je op om een afspraak in te plannen. Je zorgverzekering vergelijken en overstappen kan eenvoudig via onze zorgvergelijker 2023. Heb je nog vragen dan kun je ons bellen op het telefoonnummer 020 2611 600. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om je te helpen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd