ZorgKiezer

Klikgebit

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een klikgebit is een kunstgebit dat wordt vast geklikt op implantaten. Implantaten worden in het kaakbot geboord en nemen de functie van de wortels over. Een klikgebit wordt zoals het woord al doet vermoeden, vastgeklikt aan de bovenkant van de implantaten. Hierdoor is er geen kleefpasta meer nodig bij een klikgebit. Er is dan ook geen sprake meer van vervelende bijverschijnselen zoals klapperen, slechte houvast van het gebit of pijn. Het klikgebit blijft stevig zitten en is uitneembaar om deze te reinigen.

Voor de vergoeding van een klikgebit is vaak een uitgebreide aanvullende tandartsverzekering nodig en als er voor het eerst een kunstgebit wordt gemaakt wordt maar een gedeelte vergoed door de zorgverzekeraar. Onze zorgverzekering vergelijken pagina helpt bij het vinden van de zorgverzekering die het beste past bij jouw situatie.

Overstappen van zorgverzekering

Wil je overstappen van zorgverzekering, maar wil je hier graag hulp bij? Ons team van overstapcoaches is telefonisch bereikbaar op 020 261 16 00 . Wil je zorgverzekeringen met elkaar vergelijken? Dit kan gemakkelijk met onze zorgvergelijker

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 66 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd