ZorgKiezer

Kosten gehoorapparaat

Door: - Leestijd: 1 minuut

De kosten van een gehoorapparaat hoeven niet voor eigen rekening te zijn wanneer je de juiste zorgverzekering hebt. Helaas worden de kosten van een gehoorapparaat niet volledig vergoed vanuit je basis ziektekostenverzekering. Voor een volledige vergoeding zul je een aanvullende zorgverzekering moeten afsluiten. Bekijk op deze pagina de top 3 van zorgverzekeringen met een volledige kostendekking.

Top 3 zorgverzekeringen met vergoeding hoortoestel in 2024

Vanuit je basisverzekering krijg je 75% van het aankoopbedrag vergoed. De overige 25% betaal je met een eigen bijdrage. Je kunt een aanvullende verzekering afsluiten om deze eigen bijdrage op te vangen. De aanvullende verzekering dekt dan (gedeeltelijk) jouw eigen bijdrage. Onderstaand een overzicht van de aanvullende verzekeringen die je via ZorgKiezer kunt afsluiten. 

Voor een volledig overzicht van aanvullende zorgverzekeringen met een vergoeding voor hoortoestellen in ons vergoedingenoverzicht. De aanvullende voorwaarden bij de zorgverzekering van jouw keuze staan bij de polisvoorwaarden.

Kosten besparen via ZorgKiezer

Via onze website kun je eenvoudig een hoop geld besparen op je zorgverzekering. Hoe? Door te vergelijken! Wij helpen jou door jou de verschillende kosten, vergoedingen en de service van verzekeringen te laten zien. Daarbij regelen wij je overstap en kun je tot 12% extra korting ontvangen op je zorgpremie. Samengevat:

 • Door te vergelijken kies je snel voor de goedkoopste zorgverzekering
 • Je ontvangt tot 12% extra korting op je zorgpremie
 • Online je zorgverzekering afsluiten is altijd goedkoper

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag of wil je graag hulp met afsluiten? Bel ons op het telefoonnummer 020 2611 600. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct