ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig? Nu bereikbaar
Bel 0202611600

Shockwave therapie vergoeding 2019

Door: - Leestijd: 2 minuten

Heb je last van chronische pijn in je pezen of spieren? Dan kan shockwave therapie de oplossing zijn. Dit is een behandelmethode voor patiënten met langdurige pijn aan het bewegingsapparaat. 

Hoeveel behandelingen zijn nodig met de shockwavetherapie?

In het algemeen zijn 4 tot 6 behandelingen nodig om de klachten te verminderen of te laten verdwijnen.

Shockwave therapie vergoeding in 2018

Maar hoe zit het met de vergoeding van shockwave therapie? Sinds 2013 valt shockwave therapie onder de behandelmethodes van de fysiotherapeut. Om de kosten vergoed te krijgen zal je dus een aanvullende zorgverzekering met fysiotherapie moeten afsluiten.

Top 3 voordeligste aanvullende zorgverzekeringen voor shockwave therapie

Onderstaande de 3 voordeligste aanvullende zorgverzekeringen die je via ZorgKiezer.nl kan afsluiten met een vergoeding voor fysiotherapie. 

Kijk voor een volledig overzicht van zorgverzekeringen die fysiotherapie aanvullend vergoeden op het vergoedingenoverzicht op ZorgKiezer.nl.
Let op: de vergoeding voor shockwave therapie geldt alleen als de shockwave therapie onderdeel is van een behandeling fysiotherapie. Een losse behandeling shockwave therapie zal niet worden vergoed. Een behandeling door een niet-fysiotherapeut zal tevens niet worden vergoed.

Bespaar veel geld op je zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten op ZorgKiezer betekent een hoop geld besparen. Wij van ZorgKiezer willen jou helpen bij het vinden van de beste ziektekostenverzekering. Wij laten jou de kosten zien, zodat jij eenvoudig voor de goedkoopste verzekering kan kiezen. 
Sluit af via ZorgKiezer en ontvang tot 12% extra korting op je zorgverzekering.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag of wil je graag hulp met afsluiten van je zorgverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd