ZorgKiezer.nl

Shockwave therapie vergoeding 2019

Door: - Leestijd: 1 minuut

Heb je last van chronische pijn in je pezen of spieren? Dan kan shockwave therapie de oplossing zijn. Dit is een behandelmethode voor patiënten met langdurige pijn aan het bewegingsapparaat. 

Shockwave therapie vergoeding in 2019

Maar hoe zit het met de vergoeding van shockwave therapie? Sinds 2013 valt shockwave therapie onder de behandelmethodes van de fysiotherapeut. Om de kosten vergoed te krijgen zul je dus een aanvullende zorgverzekering met fysiotherapie moeten afsluiten. In de onderstaande link vind je de verzekeraars met aanvullende fysiotherapie.

Aanvullende zorgverzekeringen voor shockwave therapie

Shockwave therapie valt dus onder fysiotherapie. Voor fysiotherapie kan je verschillende aanvullende verzekeringen afsluiten. De pakketten variëren tussen de 9 en de 36 of meer behandelingen. 

Bij shockwave therapie gaat het gemiddeld om 4 tot 6 behandelingen. ZorgKiezer.nl heeft een overzicht voor je met de kosten voor een zorgverzekering met pakket voor fysiotherapie voor shockwave therapie. 

Vergelijk verzekeraars voor fysiotherapie »

Shockwave therapie via een andere behandelaar

Heb je minder of meer behandelingen nodig? Kijk voor een volledig overzicht van de tarieven en de verschillende zorgverzekeringen die fysiotherapie aanvullend vergoeden op het vergoedingenoverzicht op ZorgKiezer.nl.

De vergoeding voor shockwave therapie geldt alleen als de therapie onderdeel is van een behandeling fysiotherapie. Een losse behandeling shockwave therapie zal niet worden vergoed. Ga je naar een andere behandelaar dan een fysiotherapeut? Dan valt dit niet onder de aanvullende verzekering en wordt het niet vergoed. 

Bespaar veel geld op je zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten op ZorgKiezer.nl betekent geld besparen. Wij van ZorgKiezer.nl willen jou helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering. Op onze website, laten wij laten jou de kosten zien, zodat jij eenvoudig voor de goedkoopste verzekering kan kiezen. Sluit af via ZorgKiezer.nl en ontvang tot 12% extra korting op je zorgverzekering.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag of wil je graag hulp met afsluiten van je zorgverzekering? Bel ons op telefoonnummer 020 261 16 00. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd