ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Vergoedingen basisverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

De vergoedingen van een basisverzekering worden ieder jaar opnieuw bepaalt in september. Na Prinsjesdag zijn de wijzigen definitief. Vervolgens gaan alle verzekeraars hun tarieven bepalen. De vergoedingen basisverzekering zijn voor iedere basisverzekering gelijk. Voor de vergoedingen maakt het dus niet uit bij welke zorgverzekeraar jij je zorgverzekering afsluit.
Anders is dit wanneer jij je aanvullend wil verzekeringen, dan zijn de vergoedingen niet gelijk en is het verstandig om te vergelijken op dekking. Het grote verschil zit in de zorgpremie die je gaat betalen. 

Iedere zorgverzekeraar bepaalt zijn eigen tarief. Daarom is het verstandig dat je de verschillende basisverzekeringen met elkaar vergelijkt. Hierdoor krijg je een goed inzicht in de verschillende prijzen en kun je flink geld besparen. Online gelden vaak ook nog eens lagere tarieven. 

Vergelijk daarom op ZorgKiezer en kies voor de best passende verzekering voor jou. Wanneer je een zorgverzekering afsluit op Zorgkiezer kun je tot 12% extra korting ontvangen.

Hulp nodig bij het vergelijken? Wij helpen je graag.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd