ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Ziekenfonds vergelijken

Door: - Leestijd: 1 minuut

Ziekenfonds vergelijken is hetzelfde als zorgverzekeringen vergelijken. Sinds 2006 bestaat er geen ziekenfonds meer. Daar zijn de zorgverzekeringen voor in de plaats gekomen. Je bepaalt dus sinds 2006 zelf welke zorgverzekering (ziekenfonds) je wilt.

Zorgverzekeraars beconcurreren elkaar op prijs, service en vergoedingen. Vroeger was er niet echt sprake van ziekenfonds vergelijken. Maar dat is tegenwoordig gelukkig anders. Nu kun je eenvoudig op ZorgKiezer de verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Vergelijk ze op dekking, prijs en service. Zo vind je de zorgverzekering die het beste bij jou past en kun je veel geld besparen.
Het vergelijken van zorg (ziekenfonds) begint bij het aangeven wat je zorgbehoeftes zijn. Een basisverzekering is voor iedere Nederlander boven de 18 jaar verplicht. Buiten deze basisverzekering ben je vrij om je aanvullend te verzekeren

Geef aan wat jouw behoeftes zijn in onze zorgvergelijker. Wanneer je dit hebt gedaan, krijg je van ons een overzicht met de beste passende verzekeringen.

Vergelijk ze en sluit direct online af en ontvang tot 12% korting. Heb je nog een oude verzekering? Deze zeggen wij voor je op. Heb je moeite met het overstappen of heb je hulp en advies nodig? Wij staan voor je klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct