ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Zorgverzekering met vergoeding logopedie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Logopedie vergoeding krijgen? De kosten van de logopedist worden meestal vergoed vanuit je basisverzekering. Er moet wel sprake zijn van een medisch doel of een verwachting van spraakverbetering. Alleen in deze gevallen zal je zorgverzekering de kosten vergoeden. Voor het vinden van de juiste zorgverzekering die het beste past bij jouw persoonlijke wensen, ben jij bij ZorgKiezer aan het juiste adres. Zorgverzekeringen vergelijken is vrij eenvoudig met onze zorgvergelijker. Wij helpen jou bij het vinden van de meest geschikte zorgverzekering. Een basisverzekering is voldoende wanneer je alleen op zoek bent naar een logopedievergoeding.

Om gebruik te kunnen maken van de vergoeding voor logopedie moet je wel rekening houden met de voorwaarden van de zorgverzekeraar. Zo kan het zijn dat de logopedist een contract moet hebben of dat je vooraf een verwijzing nodig hebt van een specialist. Doordat de dekking uit de bassiverzekering komt, betaald je hiervoor ook eigen risico (vanaf 18 jaar). De voorwaarden zijn terug te vinden in polis van de zorgverzekeraar.

Besparen op jouw zorgverzekering

Op ZorgKiezer geven we jou inzicht in de kosten, de vergoedingen en de kwaliteit van de verschillende ziektekostenverzekeringen. Door te vergelijken, is het eenvoudig om voor de goedkoopste en meest geschikte zorgverzekering te kiezen.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Mocht je vragen hebben over de vergoeding logopedie of een zorgverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 1600. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd