ZorgKiezer.nl

Zorgverzekering met vergoeding rollator 2019

Door: - Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar een vergoeding voor een rollator in 2018? Helaas heeft de overheid dit hulpmiddel als vergoeding uit het basispakket verwijderd sinds 2013. Het is niet meer mogelijk om je hier aanvullend voor te verzekeren. Wel krijg je bij sommige zorgverzekeraars een korting op je hulpmiddelen als zij hiervoor afspraken hebben gemaakt met de leverancier. Kijk voor de voorwaarden op de website van de zorgverzekeraar.

Besparen op zorg met ZorgKiezer

Op ZorgKiezer vergelijk je eenvoudig de verschillende zorgverzekeraars met elkaar op prijs, service en dekking. Zo kan je jezelf flink wat geld besparen. Je kiest namelijk eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering. Daarbij krijg je tot 12% extra korting op je zorgverzekering wanneer je deze afsluit op ZorgKiezer. Wij helpen met het overstappen naar de beste zorgverzekering.

Kijk voor de aanvullende voorwaarden bij de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van jouw keuze. Veel zorgverzekeraars hebben een kortingsregeling voor de rollators. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te zien waar jij korting kan krijgen. 

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Lukt het niet met overstappen? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap van zorgverzekering te regelen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd