Deze zomer op vakantie? Weet jij waarvoor je gedekt bent? Kun jij bijvoorbeeld straks in Spanje met een gerust hart de bananenboot op? Wordt de gipsvlucht vergoed? Of wordt een gestolen koffer gecompenseerd? Bij Zorgkiezer willen we graag dat je met een gerust hart op vakantie gaat. Doe de vakantiecheck en kijk of jij goed verzekerd op reis gaat. Hiermee voorkom je nare verrassingen.

Doe de vakantie-check

Dit dekt jouw zorgverzekering op vakantie

Binnenkort op vakantie? Dan is het handig om te weten welke zorg er in het buitenland wordt vergoed. De basisverzekering dekt lang niet alles. Dit dekt jouw zorgverzekering (of reisverzekering) in het buitenland.


Lees verder

Onverwachte terugkeer naar huis?

Een onverwachte terugkeer naar huis na een ongeval of vanwege ziekte? Het vervoer naar huis vanaf jouw vakantiebestemming wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Lees verder welke kosten jij kunt verzekeren.


Lees verder

Schoon drinkwater in jouw vakantieland?

De meeste mensen kopen in het buitenland flessen bronwater. Toch is dat niet altijd nodig. In veel vakantielanden kun je het water gewoon uit de kraan drinken. Check hier of het water in jouw vakantieland gedronken kan worden.

Lees verder