Fresh Tandartsen, locatie Tandartspraktijk Het Centrum Roosendaal

Tandarts Roosendaal

Plaats een beoordeling

Beoordelingen

Onze bezoekers beoordelen Fresh Tandartsen, locatie Tandartspraktijk Het Centrum Roosendaal als volgt (4 beoordelingen):

Algemene indruk
7,3 | score: 4 van 5
Service:
7,3 | score: 4 van 5
Faciliteiten:
8,8 | score: 4 van 5
Tandarts:
7,1 | score: 4 van 5
Prijs/Kwaliteit:
7,8 | score: 4 van 5
8,0 | score: 4 van 5
Anoniem
16-01-2022
Service: 8,0; Faciliteiten: 9,0; Tandarts: 7,5 Prijs/Kwaliteit: 7,0;
+

In het kort: het is een goede praktijk met goed personeel. Alles top.

+

Communiceren over kosten, tijd nemen voor uitleg en soms arrogante houding van tandarts: Het enige (en daarom een 8) is dat niet altijd duidelijk wordt gecommuniceerd over de afspraken en kosten. Zo werd er een nieuwe controle ingepland zonder mondhygienist waardoor ik een week later weer mocht terug komen terwijl dat was aangegeven. Kan gebeuren natuurlijk. Maar wat ik wel storend vind is dat je heel makkelijk doorgestuurd wordt, maar zou het fijn zijn als er 5 minuten meer tijd genomen wordt om alles helder te bespreken met de client. Bijvoorbeeld dat een tand trekken in het ziekenhuis vele malen duurder is, terwijl het 10 minuten duurt en niet helemaal duidelijk is waarom gezien er geen complicaties zijn. Voor (jonge) mensen die niet vaak gebruik maken van de zorg is dit niet altijd duidelijk en komen dan voor verassingen te staan. Er wordt dus iets te makkelijk gedaan over dit soort zaken als kosten. Daarnaast een kleine opmerking over een tandarts die arrogant over komt (is wel aardig verder, maar kan arrogant uit de hoek komen) en persoonlijk vind ik het dan lastig om dit soort vragen te stellen, niet 100% klantvriendelijk dus en maar snel weer weg en vlug is het gevoel. Verdere personeel wel top en aardig.

9,0 | score: 5 van 5
Anoniem
19-07-2012
Service: 10,0; Faciliteiten: 10,0; Tandarts: 10,0 Prijs/Kwaliteit: 9,0;
+

Zeer goede service, iedereen erg vriendelijk, behulpzaam, kundig en geruststellend.
Ik heb een hoop meegemaakt op tandheelkundig vlak en ik kan alleen maar ontzettend positief zijn over tandarts Kristen en zijn team.
Ik voel me er altijd erg op mijn gemak.
Zelfs mijn man die al heel lang niet naar een tandarst is geweest uit angst ivm negatieve ervaringen met zijn vorige tandarts, is door Kristen en zijn team helemaal gerust gesteld en gaat nu ook gewoon weer!

+

Wat kleine wachtkamer waardoor privacy wat moeilijker te waarborgen is bij het maken van vervolgafspraken (ivm de reden van de afspraken)

9,0 | score: 5 van 5
Anoniem
19-03-2012
Service: 10,0; Faciliteiten: 10,0; Tandarts: 10,0 Prijs/Kwaliteit: 10,0;
+

Gewoonweg goed deze praktijk.

+

Wachtkamer is te klein en chaotisch omdat deze rechtstreeks grenst aan de balie. Anders had men gewoon voor alles een 10 gekregen.

3,0 | score: 2 van 5
Mevr. de Wit, Roosendaal
10-03-2012
Service: 1,0; Faciliteiten: 6,0; Tandarts: 1,0 Prijs/Kwaliteit: 5,0;

Bij deze tandarts is het lopende band werk. Je kunt zitten in een van de vijf stoelen, de tandartsassistente doet bijna al het werk en van hoge kwaliteit is geen sprake. De tandartsassistente heeft bij mij een gaatje geboord. Dit ging helaas fout doordat