ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig?   Bel 0202611600
Nu open! Tot 17:00 bereikbaar
Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Budgetpolis 2018

Veel zorgverzekeraars bieden tegenwoordig een zorgverzekering aan met een beperkt pakket. Deze polissen worden budgetpolissen genoemd, omdat ze erg voordelig zijn. Het is een goedkope basisverzekering waarbij je zelf wat meer zaken online moet regelen en een beperkte zorgkeus hebt. Een budgetpolis is een uitgeklede vorm van de naturapolis. Lees meer over de naturapolis.

Beperkte zorgkeuze

Beperkte zorgkeuze betekent dat je maar bij een aantal gecontracteerde ziekenhuizen terecht kunt voor geplande zorg. Bij sommige budgetpolissen zijn dat maar 16 ziekenhuizen, bij andere budgetpolissen 53. Ga je naar een ziekenhuis waar geen contract mee is, dan betaal je een deel van de kosten zelf.
Wat veel mensen vergeten is dat je voor spoedeisende hulp, altijd naar het ziekenhuis van jouw keuze mag! Dus moet je onverwachts met spoed naar het ziekenhuis, dan hoef je uiteraard niet eerst te kijken welke ziekenhuizen gecontracteerd zijn. Je kan je direct naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis haasten. Neem de budgetpolissen mee in jouw vergelijking en check goed of er een contract is met jouw ziekenhuis. Als dat zo is, is een budgetpolis het overwegen waard.

Op zoek naar een budgetpolis voor 2018? 

Wil je graag een zo goedkoop mogelijke zorgverzekering en vind je het niet erg om een beperkte zorgkeuze te hebben dan is de budgetpolis wat voor jou. In onze Zorgvergelijker kun je aangeven dat je geen voorkeur hebt wat keuzevrijheid betreft. De budgetpolissen zullen vervolgens tussen jouw resultaten staan. Kijk hier voor een overzicht van alle basisverzekeringen met bijbehorende premies, van budgetpolis tot restitutiepolis.

Extra besparen met ZorgKiezer

Bij ons kun je eenvoudig en eerlijk alle zorgverzekeringen vergelijken. Zo kun je flink besparen op je zorgpremie. Je vergelijkt zorgverzekeringen op prijs, dekking en service. Wil je een budgetverzekering? Kies dan alleen voor een basisdekking. Je kan ook nog je eigen risico verhogen. Dit resulteert in een nog lagere zorgpremie.Voor een budgetpolis geef je aan dat je een beperkte keuzevrijheid zorg wilt. Sluit online je verzekering af en ontvang tot 12% extra korting.

Moeite met vergelijken of afsluiten?

Heb je vragen over de zorgverzekering 2018? Bel ons op 020-2611 600. Ons team van zorgspecialisten staat klaar om je te helpen. 

Jouw voordelen bij ZorgKiezer.nl

 • Tot 12% korting via ons collectief
 • Beste zorgsite 2016
 • Snel & simpel aanmelden
 • Gratis overstapservice

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd