ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding osteopathie 2020

Door: - Leestijd: 2 minuten

Zou je voor osteopathie graag een vergoeding krijgen vanuit je zorgverzekering? Op ZorgKiezer kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen met een vergoeding voor osteopathie met elkaar vergelijken. Wij geven jou een overzicht van alle verschillende ziektekostenverzekeringen gerangschikt op prijs. We laten je altijd eerste de goedkoopste zorgverzekeringen zien. Zo krijg je inzicht in de verschillende prijzen, vergoedingen en kwaliteit zodat je zelf een goede keuze kunt maken. 

Osteopathie valt onder alternatieve geneeswijzen

Osteopathie valt onder het kopje ‘alternatieve geneeswijzen’ en krijg je niet vergoed vanuit je basisverzekering. Een consult kost gemiddeld tussen de 90 en 100 euro. Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van de ernst van de klachten. Soms zijn 2 tot 3 behandelingen voldoende, maar in andere gevallen kunnen meer behandelingen nodig zijn.

Ga naar onze zorgvergelijker en geef daar aan wat jouw zorgbehoeftes zijn voor 2020. Voor osteopathie geef je aan dat jij je aanvullend wil verzekeren voor ‘alternatieve geneeswijzen’. 

Zorgverzekeringen met osteopathie vergoeding

Hieronder een selectie uit zorgverzekeringen, af te sluiten via ZorgKiezer, met een brede vergoeding voor osteopathie. Voor deze verzekeringen word je direct geaccepteerd.

Wil je een verzekering met een hogere vergoeding, waarbij je ook direct geaccepteerd wordt, dan is deze verzekering ook interessant:

 • Delta Lloyd Comfort - 100%, max. € 50,- per dag, max.€ 1.000,- p.jr. voor € 165,30 (Extra ZorgKiezer korting)

Top 3 verzekeringen met een lagere dekking

 • Unive Aanvullend Goed - Aangewezen zorgaanbieder: 100%, max. € 45,- per dag, max.€ 300,- p.jr. voor € 107,70
 • VGZ Aanvullend Goed - Aangewezen zorgaanbieder: 100%, max. € 45,- per dag, max.€ 300,- p.jr. voor € 111,44 (Extra ZorgKiezer korting)
 • Ziezo Aanvullend 2 - 100%, max. € 40,- per dag, max.€ 250,- p.jr. voor € 114,20 

Ook interessant: Anderzorg heeft een aanvullende verzekering Anderzorg Aanvullend Extra waar 80% per behandeling wordt vergoed tot max. 400 p.jr. voor € 116,95.

Kijk voor het volledige overzicht van aanvullende pakketten met een vergoeding voor osteopathie op ons vergoedingenoverzicht. Kijk voor de aanvullende voorwaarden bij de polisvoorwaarden van de zorgverzekering van jouw keuze.

Bespaar op jouw zorgverzekering

Wat veel mensen niet weten, is dat je veel geld kan besparen op je zorgpremie wanneer je overstapt via ZorgKiezer. Dat komt door de volgende redenen:

- Op ZorgKiezer ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie
- Online je zorgverzekering afsluiten altijd goedkoper is
- Door te vergelijken, kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over een bepaalde vergoeding of kom je er niet uit?  Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen naar een nieuwe ziektekostenverzekering

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd