ZorgKiezer

Kosten bovenooglidcorrectie

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wat als je last hebt van hangende oogleden? De kosten per kliniek kunnen zo erg verschillen dat het verstandig is om te kijken wat het nu daadwerkelijk kost. De prijzen voor een boven ooglidcorrectie verschillen tussen de  500 euro tot 1400 euro.

Wanneer wordt het vergoed door de zorgverzekering?

Bij een aangeboren afwijking of een bij de geboorte aanwezige aandoening wordt het vergoed door de basisverzekering. Als dit bij jou niet het geval is kan het worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering heb je wel een medische indicatie nodig. Bij sommige aanvullende pakketten zijn er extra voorwaarden aan verbonden. Bijvoorbeeld dat de huid zoveel millimeters over de wimpers valt. Het is verstandig om te kijken naar de polisvoorwaarden.

Goedkoopste zorgverzekeringen met een 100% vergoeding in 2024

Vergelijk verzekeraars voor bovenooglidcorrectie »

De aanvullende pakketten van Zorg en Zekerheid bieden een kortingsregeling aan voor de ooglidcorrectie. Als je wilt weten hoe hoog de korting exact is, kun je dat vragen aan de zorgverzekeraar. 

Zorgverzekering vergelijken

Gebruik onze ZorgVergelijker om tot een passend advies te komen. Het advies wordt gebaseerd op jouw wensen en zorgbehoefte voor 2024. 

Heb je hulp nodig bij het vergelijken? Dan kun je ons gratis bellen op het servicenummer 020 2611 600. Ons team van zorgspecialisten staat voor je klaar om je te helpen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct