ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Vergoeding maagzuurremmers 2023

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een vergoeding maagzuurremmers nodig? Sinds 2012 worden maagzuurremmers niet meer vergoed vanuit de basisverzekering. Maagzuurremmers voor chronisch gebruik worden wel vergoed vanuit je basisverzekering. Je gebruikt maagzuurremmers chronisch als je ze langer dan 6 maanden gebruikt. De eerste 14 dagen moet je de medicijnen zelf betalen. Wil je dit niet, dan kun je je ook aanvullend verzekeren. 

Vergoedingen voor maagzuurremmers 

Je kunt je verzekeren tegen de kosten van de eerste maagzuurremmers. Via www.medicijnkosten.nl kun je zien of jouw medicijnen in het geneesmiddelenvergoedingssysteem vallen. Is dit het geval dan kun je met een aanvullende verzekering een vergoeding krijgen voor het eigen bijdrage.

Vergoeding voor eigen bijdrage maagzuurremmers »

Kijk altijd in de polisvoorwaarden wat de voorwaarden zijn om van deze vergoeding gebruik te kunnen maken. 

Besparen op je zorgpremie

Door zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken, is het simpel om je besparen op je zorgpremie. Je kunt verzekeringen vergelijken op zorgpremie, vergoeding en service. Wanneer je online een zorgverzekering bij ons afsluit, kun je tot 20% extra korting krijgen. Wanneer je een ziektekostenverzekering hebt afgesloten regelen wij je overstap. Je hoeft zelf niets te doen.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Vragen over maagzuurremmers of over de zorgverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd