ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding abortus 2021

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wanneer je een vergoeding voor een abortus wilt, hoef je daar geen speciale zorgverzekering voor af te sluiten. Wanneer je een abortus wilt ondergaan, ga je daarvoor naar een abortuskliniek. De kosten hiervan worden vergoed door de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten. Wanneer je legaal woont of werkt in Nederland, hoef je een abortus niet zelf te betalen. Je hoeft hier dus geen speciale zorgverzekering voor af te sluiten.

Besparen op je zorgverzekering 2021

Wij, van ZorgKiezer helpen jou, met het vinden van de beste zorgverzekering in 2021. Daarbij helpen wij jou bij het besparen op je zorgpremie. Op ZorgKiezer kun je op een vrij eenvoudige manier alle verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs, service en vergoedingen. 

Stap 1

Ga naar onze Zorgvergelijker en geef aan wat jouw zorgbehoeftes zijn voor 2021. Dat kan zijn dat je graag een vergoeding wilt voor de tandarts of een fysiotherapeut. Of misschien wil je alleen een basisverzekering?

Stap 2

Wanneer je jouw wensen heb aangegeven, geven wij jou een overzicht van geschikte zorgverzekeringen. Deze kun jij vervolgens heel snel met elkaar vergelijken op zorgpremie, de vergoedingen en de service. 

Stap 3 

Kies de meest geschikte en zorgverzekering voor jou die ook betaalbaar is. Sluit deze af via ons en ontvang tot 20% extra korting.

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over de zorgverzekering 2021 of kom je er niet uit? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van overstapcoaches klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd