ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Zorgverzekering met vergoeding ICSI

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wil je een vergoeding voor ICSI? Er worden  drie behandelingen vergoed vanuit je basisverzekering voor vrouwen onder de 43 jaar. Wil je graag een vergoeding voor de vierde behandeling? Via ZorgKiezer kun je je hier aanvullend voor verzekeren. 

Vergoeding ICSI 

Niet veel verzekeraars hebben een aanvullende vergoeding voor ICSI en IVF. Ook kunnen de kosten voor deze aanvullende vergoedingen aardig oplopen. Kijk daarom altijd goed naar de voorwaarden van je zorgverzekering. Er is een beperkt aantal zorgverzekeraars die een 4e of meer behandelingen vergoeden uit de aanvullende zorgverzekering. Er zijn 3 pogingen opgenomen in de basisverzekering. Elke keer dat er eitjes met succes worden uitgenomen, telt dat als een poging. Is een positief resultaat behaald en een kindje geboren, dan mag ook voor een tweede kindje opnieuw 3 keer een poging worden gedaan. Dit geldt voor vrouwen onder de 43 jaar. Wordt de leeftijd van 43 jaar bereikt tijdens een behandeling, dan mag deze behandeling worden afgemaakt. Er mag dan geen nieuwe poging meer worden gestart. 

Als na 3 pogingen het niet is gelukt om zwanger te worden, dan worden geen nieuwe pogingen meer vergoed door de basisverzekering. Voor extra pogingen kan een aanvullende zorgverzekering afgesloten worden of moeten de behandelingen zelf betaald worden.

Vergoeding voor ICSI en IVF »

Besparen op je zorgpremie!

Door de zorgpremies te vergelijken en door over te stappen van zorgverzekering kan je tot wel honderd euro per jaar besparen! Wij van ZorgKiezer.nl helpen je hier graag bij! 

Waarom ZorgKiezer.nl?

Op ZorgKiezer.nl kan je eenvoudig je zorgwensen invullen en vergelijken. Je krijgt een overzicht van alle resultaten die passen bij je wensen en je kan hierbij kijken naar prijs, kwaliteit, beoordelingen of duurzaamheid. Op sommige zorgverzekeringen kan je ook nog gebruikt maken van korting. Je stap eenvoudig online over naar een nieuwe zorgverzekeraar en de oude zorgverzekering wordt door je nieuwe zorgverzekeraar stop gezet. 

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Vragen over je zorgverzekering vergelijken? Bel ons op telefoonnummer 020 261 16 00. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd