Vergelijk en sluit direct je zorgverzekering af.

Zorgverzekering vergelijken

De premies zijn bekend over:

Van welke gratis extra’s kun je profiteren bij de grootste zorgverzekeraars?

Bij het vergelijken van zorgverzekeringen let je voornamelijk op de premie en de dekking, maar wist je dat je als consument bij veel verzekeraars ook kan profiteren van gratis extra’s? Deze worden niet benoemd op het polisblad. Extra’s bij je zorgverzekering kunnen gratis zijn voor verzekerden, en in sommige gevallen moet je een klein bedrag betalen. Op deze pagina ontdek je wat de gratis extra’s zijn bij de grootste zorgverzekeraars.

Zilveren Kruis

Bij Zilveren Kruis kun je als klant profiteren van de zogeheten Zilverkorting. Dit is een speciale korting op brillen of lenzen bij opticiens die zijn aangesloten bij het CvZO (Collectief voor Zelfstandige Opticiens) of bij Specsavers. Bij het CvZO kun je gebruikmaken van 25% extra vergoeding bovenop de aanvullende zorgverzekering. Bij Specsavers ontvang je een voucher waarmee je korting krijgt bij de volgende aankoop van een bril.

a.s.r.

Bij a.s.r. kun je gebruikmaken van diverse extra’s. allereerst krijg je een gratis tandongevallendekking  bij de basisverzekering. Ook kan je tegen een lage vergoeding per maand gebruik maken van a.s.r Vitality. Dit is een handige app waarmee je punten kunt sparen door te bewegen. Deze punten zijn inwisselbaar voor beloningen.

Daarnaast kun je kosteloos gebruikmaken van verschillende vormen van digitale zorg (eHealth), waaronder thuisfysiotherapie, online psychologische ondersteuning en leefstijlcoaching.

Ook heeft a.s.r. een online apotheek via MedApp en kun je profiteren van diverse gezonde voedingsschema’s.

CZ

Bij CZ kun je profiteren van een groot aantal extra’s, waaronder kortingen en voordelen op het gebied van slaap, fysieke en mentale gezondheid, en sport.

Je kunt gebruikmaken van speciale kortingen op onder andere sportkleding, brillen en andere gezondheidsartikelen.

Daarnaast biedt CZ de mogelijkheid om stressgerelateerde testen te doen en online cursussen te volgen om je welzijn te verbeteren.

Verder zijn er handige features, zoals de FitzMe app, die je ondersteunt bij het streven naar een gezonder leven, de Verpleegkundige app voor direct contact met een verpleegkundige, de gratis SkinVision huidcheck en een slaaptest.

Menzis

Menzis biedt alle verzekerden het Menzis Leefkracht collectief aan. Dit is een kosteloos collectief voor iedereen die bij Menzis verzekerd is. Hiermee kun je profiteren van kortingen op de aanvullende verzekeringen (5%) ExtraVerzorgd, TandVerzorgd en JongerenVerzorgd. Bovendien zijn er andere extra voordelen, zoals korting op een fiets, gratis gezondheidschecks en kortingen op brillen.

VGZ

Bij VGZ kun je als klant gebruikmaken van verschillende vergoedingen en programma’s die een gezonde levensstijl stimuleren.

Je hebt toegang tot diverse gratis apps en diensten die ondersteunen bij gezonder eten, meer bewegen, en het bevorderen van je mentale gezondheid. Hieronder vallen de VGZ Mindfulness Coach, de Albert Heijn Leefstijlcoach App en de VGZ Soepel en Sterk Coach.

Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan het online leefstijlprogramma van huisarts Tamara de Weijer.

Extra’s bij ZorgKiezer

Ook bij ZorgKiezer.nl kun je profiteren van handige extra’s. Als je tijdens de actieperiode op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere zorgverzekeraar, ontvang je een gratis Oral-B elektrische tandenborstel of een online sportabonnement.

Daarnaast kun je gebruikmaken van het zogeheten ZorgKiezer-collectief, waarmee je kortingen tot 20% op aanvullende verzekeringen kunt krijgen.

Zorgverzekering vergelijken

Wil je weten welke zorgverzekering 2024 het beste bij jouw budget past? Start dan direct met zorgverzekering vergelijken. Op basis van premies, dekkingen, polisvoorwaarden en jouw zorgbehoeftes wordt er een lijst getoond van de zorgverzekeringen die het beste bij je passen.

Heb je hulp nodig bij het vergelijken? Dan kun je gratis contact met ons opnemen via het telefoonnummer 020 2611 600. Er staat een team van zorgspecialisten voor je klaar. Zij helpen je verder met alle vragen.

Laatste update op 28 december 2023 – 13:17 door Fabian Clemens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

keurmerk

8,9 Is het gemiddelde cijfer dat we
van onze klanten krijgen.
Op basis van 19012 beoordelingen

Hulp nodig? Open tot 17:30
0202611600

Copyright © 2005 - 2023 ZorgKiezer.nl | Herengracht 166, 1016 BP Amsterdam | DGN Finance B.V. - KvK - 30141348. WFT-nr. 12040344