ZorgKiezer

Wat is de beste zorgverzekering in 2021?

Door: - Leestijd: 3 minuten

Wat is de beste zorgverzekering in 2021? Dat is voor iedereen verschillend! Iedereen heeft verschillende zorgbehoeften. Daarom helpen wij jou om een verzekering te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften voor een zo laag mogelijke premie.

Vind direct de beste zorgverzekering voor jou »

Wat vind jij belangrijk bij het kiezen van een zorgverzekering? Let jij vooral op de prijs? Ben je op zoek naar de beste service? Of wil je gebruik kunnen maken van een hele specifieke vergoeding zoals de ADHD-medicatie Concerta of Strattera

Bij ZorgKiezer helpen wij jou bij het kiezen van de beste zorgverzekering. Met onze zorgvergelijker vind je heel eenvoudig de verzekering die het beste bij jou past. Na het invullen van jouw wensen, krijg je direct een overzicht van de premiekosten, vergoedingen en de service van de verzekeraar. Hierin zijn wij 100% onafhankelijk.  

Waarom zorgverzekering vergelijken?

Door het vergelijken van de verschillende zorgverzekeringen krijg je een goed beeld van de verschillende kosten. Elke verzekering hanteert namelijk weer een andere premie. Met het overstappen van je zorgverzekering kan eenvoudig tientallen euro's besparen! 

Besparen op jouw zorgverzekering voor 2021

Je kan bij ZorgKiezer alle premies en pakketten vergelijken. Heb je de beste zorgverzekering voor jou gevonden? Dan kan je eenvoudig overstappen van zorgverzekering. Jouw huidige zorgverzekering zeggen wij gratis voor je op!

Kom je er zelf niet uit of heb je vragen? Wij helpen je graag via 020 2611600.

Hoe kies ik de beste zorgverzekering?

 1. Ga na hoeveel je betaalt aan zorgpremie

  De beste zorgverzekering betekent voor jou misschien wel de goedkoopste zorgverzekering. Dan is het slim om te vergelijken op kosten van zorgpremie. 

 2. Bepaal welke zorg jij nodig hebt

  Iedereen ontvangt dezelfde zorg uit de basisverzekering, maar naast de basisverzekering kun jij ook een aanvullende zorgverzekering of tandartsverzekering afsluiten. Je kunt zelf de dekkingen vergelijken.

 3. Bekijk je voorkeuren voor zorgverleners

  Het type polis geeft aan bij welke zorgverleners of zorgaanbieder je terecht kunt. Voor spoedeisende hulp in het ziekenhuis, zorg bij de tandarts of zorg bij de huisarts kun je altijd overal terecht. Ga je naar een zorgverlener waar jouw beste zorgverzekering geen contract mee heeft, dan betaal je een deel uit eigen zak. 

  • Naturapolis met beperkte contractering (budgetpolis): Kies jij een natura zorgverzekering met beperkte contractering (ook wel een budgetpolis) in 2021? Dan kies je voor een naturapolis met een beperkt aantal gecontracteerde zorgverleners. Als je 100% vergoeding wilt ontvangen zal je naar één van de gecontracteerde ziekenhuizen of zorgverleners moeten gaan. Doe je dat niet, dan kan het zijn dat je een deel zelf moet bijbetalen.
  • Naturapolis: Kies jij een naturapolis? Dan kun je bij alle gecontracteerde zorgaanbieders terecht voor 100% vergoeding. Bij een naturapolis is er een ruimer aanbod van zorgverleners dan bij een zogenoemde budgetpolis. Je betaalt wel iets meer voor een naturapolis. Ga je naar een zorgverlener waar geen contract mee is, dan kan het zijn dat je een deel zelf moet bijbetalen.
  • Restitutiepolis: Kies jij een restitutiepolis? Dan heb je vrije keuze van de zorgverleners. De zorgverzekeraar heeft met de meeste zorgverleners afspraken gemaakt. Door deze keuzevrijheid betaal je wel meer aan zorgpremie. Ga je naar een zorgverlener waar geen contract mee is, dan kan het zijn dat je een deel zelf moet bijbetalen. Een restitutiepolis biedt echter een relatief hoge vergoeding voor niet-gecontracteerde zorg ten opzicht van de natura- en restitutiepolis, waardoor het te betalen bedrag minder zal zijn dan bij de andere polisvormen.

  Wie is Zorgkiezer?

  ZorgKiezer.nl is een 100% onafhankelijke site waar je zorgverzekeringen kunt vergelijken. Transparantie is één van de kernwaarden van ZorgKiezer. Wij willen duidelijkheid geven over alle zorgverzekeraars en hun zorgverzekeringen. Wat bieden zij? Wat zijn de prijzen? Wat vergoeden ze nu exact en hoe is hun service? Je kunt bij ons je zorgverzekering vergelijken en de meest geschikte verzekering vinden.  

  Gratis hulp nodig?

  Twijfel je wat het beste voor jou is? Of heb je hulp nodig bij het vergelijken van je ziektekostenverzekering? Bel ons op 020 2611 600. Ons service team staat voor je klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

  Need help in English?

  Want to compare and find the best health insurance in the Netherlands? You can find all the information you need right here. Don't hesitate to contact us with any questions or if you need further assistance.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd