ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig? Nu bereikbaar
Bel 0202611600

Welke ziektekostenverzekering past bij mij?

Door: - Leestijd: 1 minuut

Welke ziektekostenverzekering moet ik afsluiten? Een nieuwe ziektekostenverzekering vinden die aansluit bij jouw wensen is belangrijk. En dat vinden wij van ZorgKiezer ook. Het vergelijken van zorgverzekeringen is dé manier om de meest geschikte ziektekostenverzekering voor jou te vinden. Ga naar onze zorgvergelijker en vul daar jouw gegevens in. Bedenk welke zorg jij nodig hebt voor komend jaar en geef dit ook aan. Wil jij je bijvoorbeeld extra verzekeren voor de tandarts, alternatieve geneeswijzen of de fysiotherapeut? Wij kunnen je vervolgens een overzicht geven van de zorgverzekeringen die het beste bij jou passen.

Korting bij ZorgKiezer

Op ZorgKiezer kun je snel & simpel ziektekostenverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je snel zien welke zorgverzekering welke vergoeding heeft, wat de prijs is en wat de service is. En zo weet je welke ziektekostenverzekering bij jou en jouw wensen past. Kies eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering en sluit eenvoudig af via ZorgKiezer. Naast de standaardkortingen kun je op ZorgKiezer tot 12% extra korting krijgen met het ZorgKiezer collectief.

Wie is ZorgKiezer?

ZorgKiezer is de enige onafhankelijke vergelijker voor zorgverzekeringen. Bij ons kun je dus echt onafhankelijk vergelijken. Wij willen iedereen helpen bij het vinden van de beste zorg. Zo maken we samen de zorg in Nederland beter.

Gratis hulp bij vergelijken of vragen

Kom je er niet uit of heb je een vraag over de ziektekostenverzekering? Bel ons op 020 261 16 00. Er staat een team van specialisten klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd