ZorgKiezer

Welke ziektekostenverzekering past bij mij?

Door: - Leestijd: 1 minuut

Welke ziektekostenverzekering moet ik afsluiten? 

Een nieuwe ziektekostenverzekering vinden die aansluit bij jouw wensen is belangrijk. Dat vinden wij bij ZorgKiezer ook. Het vergelijken van zorgverzekeringen is dé manier om de meest geschikte ziektekostenverzekering voor jou te vinden. Ga naar onze zorgvergelijker en vul daar jouw persoonlijke gegevens in. Bedenk welke zorg jij nodig hebt voor het komend jaar en geef dit duidelijk aan. Wil jij je bijvoorbeeld extra verzekeren voor de tandarts, alternatieve geneeswijzen of de fysiotherapeut? Wij kunnen je vervolgens een overzicht geven van de zorgverzekeringen die het beste bij jou passen.

Korting bij ZorgKiezer

Op ZorgKiezer kun je snel en simpel ziektekostenverzekeringen met elkaar vergelijken. Zo kun je snel zien welke zorgverzekering welke vergoeding heeft, wat de prijs is en op welke service je recht hebt. Zo weet je welke ziektekostenverzekering bij jou en jouw wensen past. Kies eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering op ZorgKiezer. Naast de standaardkortingen kun je op ZorgKiezer tot 12% extra korting krijgen met het ZorgKiezer collectief.

Wie is ZorgKiezer?

ZorgKiezer is al 14 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van ziekenhuizen en zorgverzekeringen. Wij weten alles van zorg en helpen consumenten met kiezen en besparen. Op die manier willen wij iedereen helpen bij het vinden van de beste verzekering. Zo maken we samen de zorg in Nederland beter.

Gratis hulp bij vergelijken of vragen

Kom je er niet uit of heb je een vraag over de ziektekostenverzekering? Bel ons op 020 261 16 00. Er staat een team van specialisten voor je klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd