ZorgKiezer

Goedkoopste jongeren zorgverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

De goedkoopste jongeren zorgverzekering vind je op ZorgKiezer. Wanneer je 18 jaar bent geworden, ben je wettelijk verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Moet je deze kosten zelf betalen? Dan zul je als jongere op zoek zijn naar de beste deal. Deze ga je vinden door de verschillende zorgverzekeringen slim met elkaar te vergelijken. Wanneer je jong bent heb je waarschijnlijk minder aanvullende verzekeringen nodig.

Goedkoopste jongeren verzekeringen

Wat de goedkoopste jongeren verzekering is, is lastig te zeggen. Het hangt namelijk helemaal van jouw wensen en behoeften af. Als je veel sport, kan het bijvoorbeeld verstandig zijn om je aanvullend te verzekeren voor fysiotherapie. Als je een bril draagt en deze wilt verzekeren is het slim om hier een aanvullende brillenverzekering voor te nemen. Let goed op welke dekkingen je wel en niet nodig hebt. Het is verstandig om verschillende zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Hieronder vind je onze vergelijkingstool. Als je student bent, kun je dat hier aanvinken.

Verzekeringen vergelijken »

Wanneer je je eigen risico verhoogt, zie je dat ook terug in de maandelijkse zorgpremie die je gaat betalen. Sommige zorgverzekeraars hebben ook goedkope pakketten speciaal voor jongeren. Voor het vergelijken hebben we een tweetal gegevens van je nodig: je postcode en je geboortedatum. Binnen 2 minuten weet je wat de beste zorgverzekering voor jou is. Wil je echt de goedkoopste zorgverzekering kies dan alleen voor een basisverzekering.

Twijfel je? Bel ons! Je kunt ons gratis bereiken op het telefoonnummer 020 2611 600. We kunnen je adviseren en helpen met afsluiten van je ziektekostenverzekering

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd