ZorgKiezer

Zorgverzekering met vergoeding pedicure 2020

Door: - Leestijd: 1 minuut

Een zorgverzekering met vergoeding pedicure nodig? Wanneer je diabetes type 1 of 2 hebt, kun je de behandelingen bij de pedicure vergoed krijgen vanuit je basisverzekering. Het zorgprofiel bepaalt uiteindelijk of de pedicure uit de basisverzekering wordt vergoed. Als dit niet het geval of je hebt een pedicure nodig in verband met reuma of een medische voet, dan kun je je hiervoor aanvullend verzekeren. Er zijn veel zorgverzekeringen die de kosten van de pedicure dekken. Wij helpen jou bij het vinden van de juiste ziektekostenverzekering. Op ZorgKiezer kun je enorm besparen op je zorgpremie.

Besparen op je zorgverzekering

Naast dat je bij ons eenvoudig naar de meest geschikte zorgverzekering voor jou kunt overstappen, kun je op ZorgKiezer eenvoudig besparen op je zorgverzekering. Wij laten jou de kosten zien. Door te vergelijken, krijg je inzicht in de verschillende kosten. Daarbij is online je zorgverzekering afsluiten, altijd goedkoper. Wanneer je via ZorgKiezer.nl je zorgverzekering afsluit, kun je tot 12% extra korting krijgen.

 • Op ZorgKiezer.nl ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie
 • Online een zorgverzekering afsluiten is goedkoper
 • Door te vergelijken, kies je eenvoudig voor de goedkoopste zorgverzekering

Gratis hulp nodig bij vergelijken en afsluiten?

Heb je een vraag over de vergoeding voor de pedicure of heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste zorgverzekering? Bel ons op het telefoonnummer 020 261 16 00. Er staat een team van zorgverzekering specialisten klaar om je te helpen bij het overstappen. Wij regelen ook je overstap.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd