ZorgKiezer

Goedkoopste basisverzekering 2021

Door: - Leestijd: 1 minuut

De goedkoopste basisverzekering vind je op twee manieren op ZorgKiezer. Je kunt gaan vergelijken via onze ZorgVergelijker. Wanneer je alleen een basisverzekering wilt, kies je niet voor een dekking bij de mogelijke aanvullende verzekeringen. Je kunt ook direct naar het overzicht van goedkoopste basisverzekeringen. Op ZorgKiezer ontvang je tot 20% extra korting op je basisverzekering.

Het verhogen van je eigen risico

Zowel in onze zorgvergelijker als in het overzicht van goedkoopste zorgverzekeringen kun je aangeven dat je het eigen risico wilt verhogen. Wanneer je dit doet, zal de te betalen zorgpremie naar beneden gaan. Wanneer je het eigen risico verhoogd naar 885 euro betaal je bij sommige verzekeraars rond de 20 euro aan zorgpremie minder per maand. Het verhogen van je eigen risico is een eigen keuze, wij raden je wel aan om hier goed over na te denken. Het heet niet voor niets ‘eigen risico’.

Restitutiepolis of naturapolis

Wanneer je bij ‘keuzevrijheid zorg’ aangeeft dat je een beperktere keuzevrijheid in de zorg wilt, zal de zorgpremie lager zijn. Dit heeft te maken met het verschil tussen een restitutiepolis en een naturapolis. Een naturapolis is veelal goedkoper. Je kan ook direct naar het overzicht van goedkoopste zorgverzekeringen. Hier vind je de top 10 van goedkoopste verzekeringen.

Naturapolis met beperkte contractering (budgetpolis)

De budgetpolis bestaat eigenlijk niet. Dit is ook een naturapolis, maar dan met een beperkte keuzevrijheid. Het is een naturapolis waarbij je alleen naar zorgverleners kunt waarmee je zorgverzekeraar een contract heeft. Omdat de naturaverzekering goedkoper is, wint deze ook aan populariteit. Wanneer je kiest voor deze 'gestripte' polis, betaal je weinig aan zorgpremie per maand.

Bekijk hier het overzicht van goedkoopste verzekeringen voor 2021.

Heb je vragen?

Bel ons op het telefoonnummer 020-2611600 Er staat een team van zorgspecialisten klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd