ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 19:00
Contact

Welke zorgverzekering vergoed beugels?

Door: - Leestijd: 1 minuut

Verwacht je dat jij of een van je kinderen een beugel nodig gaat hebben in 2019? Dan is het verstandig om nu alvast te kijken welke pakketten daar een vergoeding voor bieden. Het wordt namelijk niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hier moet je een aanvullende verzekering voor afsluiten. Er zitten echter flinke verschillen tussen vergoedingen voor een beugel van de verschillende aanvullende verzekeringen

Aanvullende zorgverzekeringen beugel

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen een beugel voor kinderen tot 18 jaar en voor volwassenen. De vergoedingen voor kinderen onder de 18 jaar liggen doorgaans hoger dan bij volwassenen en worden door meer zorgverzekeraars en verzekeringen gedekt. 

Het kan voorkomen dat er op bepaalde aanvullende orthodontie pakketten een medische selectie van toepassing is. De zorgverzekeraar zal dan via een vragenlijst meer te weten willen komen over jouw medische geschiedenis en jouw zorgbehoeften voor het aankomende jaar. Er bestaat een kans dat je geweigerd wordt voor de aanvullende verzekering.

Overzicht voor orthodontie onder 18 jaar met gegarandeerde acceptatie

Hieronder vind je een handig overzicht via ZorgKiezer.nl af te sluiten aanvullende verzekeringen met een orthodontie vergoeding waar je direct verzekerd bent en er geen sprake is van een wachttijd.

Vergelijk verzekeraars voor orthodontie tot 18 jaar »

Overzicht voor orthodontie boven de 18 jaar met gegarandeerde acceptatie

Hieronder vind je een overzicht via ZorgKiezer.nl af te sluiten aanvullende verzekeringen met een orthodontie vergoeding boven de 18 jaar waar je direct verzekerd bent en er geen sprake is van een wachttijd.

Vergelijk verzekeraars voor orthodontie boven de 18 jaar »

Vul jouw wensen in op onze Zorgvergelijker

Wanneer je jouw zorgbehoeftes hebt aangegeven in onze zorgvergelijker, krijg je van ons een overzicht met de meest geschikte zorgverzekeringen voor jou. Wanneer je hebt aangegeven dat je een orthodontie verzekering wilt, vind je dit terug in de resultaten. Kijk altijd goed naar de vergoeding van de verschillende zorgverzekeringen. Je ziet dan dat de ene verzekeraar meer dekt dan de andere. Bedenk goed wat je nodig hebt en kies de zorgverzekering die het beste bij jou past.

Hulp nodig? 

Heb je vragen over het vergelijken of heb je hulp nodig bij het afsluiten? Bel ons op het nummer 020 261 16 00. Er staat een team van zorgverzekering specialisten voor je klaar om je te helpen.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd