ZorgKiezer

Zorgpremie 2015

Door: - Leestijd: 1 minuut

Je zorgpremie voor 2015 hangt af van de keuze voor je zorgverzekering. Sinds 2006 is iedereen boven de 18 jaar verplicht om een zorgverzekering te hebben. In Nederland zijn er een aantal verschillende aanbieders van zorgverzekeringen, de zogenoemde zorgverzekeraars. Je kan alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op zorgpremie, vergoedingen en service. Bedenk goed wat je aan zorg denkt nodig te hebben, ga naar onze zorgvergelijker en weet wat jouw zorgpremie in 2015 is.

Besparen op je zorgpremie 2015

De zorgpremies kunnen behoorlijk verschillen. Je kan eenvoudig besparen op je zorgpremie in 2015 door te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering. Wanneer je overstapt van zorgverzekering via ZorgKiezer.nl ontvang je tot 12% extra korting op je zorgpremie.

Zorgpremie, vergoeding en service

Naast dat je kan vergelijken op zorgpremie, is het ook belangrijk dat je vergelijkt op vergoeding en service. Bij iedere zorgverzekering zijn de vergoedingen anders. Alleen de dekking van de basisverzekering is altijd gelijk.

Vrije zorgkeuze

Niet iedere zorgverzekering heeft een vrije zorgkeuze. Wanneer je voor een zorgverzekering kiest waar je geen vrije zorgkeuze hebt, kun je alleen terecht bij ziekenhuizen waar je zorgverzekeraar een contract mee heeft. Op Zorgkiezer laten wij je duidelijk zien wanneer dit het geval is. Ook laten we je in dat geval de gecontracteerde ziekenhuizen zien zodat je weet bij welk ziekenhuis je terecht kan.

Tip: Wanneer je vergelijkt op vergoeding, kijk goed of je hetgeen wat jij nodig hebt ook vergoed krijgt en hoeveel je vergoed krijgt. Om je te helpen bij het vinden van de beste en goedkoopste zorgverzekering tonen wij je ook de service van de verschillende zorgverzekeraars. Deze cijfers zijn gegeven door klanten.

Bekijk hier alle informatie over de zorgpremie 2018.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct