ZorgKiezer

Zorgpremie vergelijken

Door: - Leestijd: 1 minuut

Door je zorgpremie te vergelijken kun je geld besparen. Wanneer jij de verschillende zorgpremies 2020 met elkaar vergelijkt, zie je dat de ene zorgverzekering duurder is dan de andere. Dat niet alleen, door zorgpremies te vergelijken kun je ook goed zien welke zorgverzekering het beste bij jouw wensen aansluit.

Sommige zorgverzekeringen hebben vergoedingen in hun pakket die je helemaal niet nodig zult hebben. Hier kun je een redelijke inschatting van maken. Wanneer je nu geen brillen of lenzen draagt, zul je dit hoogstwaarschijnlijk volgend jaar ook niet nodig hebben.
En zo zijn er meer voorbeelden. Als je weet wat je zorgbehoeftes (zullen) zijn, geef je dit aan in onze zorgvergelijker. Wanneer je dit hebt gedaan, geven wij jou een overzicht van de verschillende zorgverzekeringen en hun bijbehorende zorgpremies. In dit overzicht kun je eenvoudig de verzekeringen met elkaar vergelijken op prijs, dekking en service.

Online zorgpremie vergelijken

In Nederland wordt het steeds normaler om online een zorgverzekering af te sluiten. Steeds meer mensen gaan online vergelijken, omdat zij het beste pakket willen tegen redelijke kosten. ZorgKiezer heeft in 2015 de prijs voor beste zorgsite ontvangen. Wij helpen je met het online vergelijken. Wanneer je er niet uitkomt, staan we voor je klaar om je te helpen.

Sluit online je zorgverzekering 2020 af op ZorgKiezer en ontvang tot 12% extra korting. Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het overstappen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 261 16 00.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd