ZorgKiezer.nl

Fysiotherapeut

Door: - Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar een fysiotherapeut? Op ZorgKiezer.nl kan je per regio of op naam een fysiotherapeut zoeken. Ben je op zoek naar een bepaalde specialisatie van een fysiotherapeut, dan kan dat ook.

Een fysiotherapeut is iemand die klachten aan het bewegingsapparaat behandelt. Dit kan een klacht zijn aan spieren, gewrichten of zenuwen. Ook ouderen kunnen fysiotherapie nodig hebben of chronisch zieken. Een fysiotherapeut leert je oefeningen om je beweeglijkheid te verbeteren, deze kunnen met of zonder hulpmiddelen zijn. Niet iedereen mag zichzelf fysiotherapeut noemen, hiervoor moet een 4 jarige HBO studie gevolgd zijn en moet de fysiotherapeut een BIG registratie hebben. 

De vergoeding voor de fysiotherapeut zit niet in de basis zorgverzekering. Voor een vergoeding van fysiotherapie moet een aanvullende zorgverzekering afgesloten worden. Het ligt aan het gekozen pakket hoeveel er vergoed wordt. De zorgverzekering kan een keer, aan het einde van het jaar, gewijzigd worden. Dan kan je ook overstappen van zorgverzekering. Bedenk daarom vooraf of je wel of geen fysiotherapeut nodig hebt. 

Lees meer over: Fysiotherapeuten

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd