ZorgKiezer

Ditzo verdwijnt en gaat verder onder nieuwe naam van a.s.r.

24-03-2023 Bron : DGN Publishers (eigen bericht)

Vandaag maakte a.s.r. bekend dat zij stoppen met de naam Ditzo. De zorgverzekering van Ditzo blijft voor de huidige klanten gelijk, alleen verandert de naam en ontvangen zij voortaan informatie van a.s.r.

De nieuwe naam van het Ditzo product wordt 'Ik kies zelf van a.s.r.' en is vanaf 17 april ook op de website van a.s.r. zo terug te vinden. Huidige klanten blijven dezelfde producten en service ontvangen zoals ze dat nu gewend zijn. 

Ditzo is al sinds 2007 onderdeel van a.s.r. waarbij de producten samenwerken. Ditzo gaan voortaan verder als a.s.r. waarbij het karakter van Ditzo behouden blijft. Heb je een Ditzo zorgverzekering, dan verandert er eigenlijk niks behalve de naam. De voorwaarden van de zorgverzekering en de premie blijven gelijk. Vanaf 17 april 2023 ontvang je als klant informatie over je zorgverzekering van a.s.r. en staat er een nieuw logo op de website. Contact met de verzekeraar kan met dezelfde contactgegevens, wel zo makkelijk. 

De naamswijziging en het omzetten van Ditzo naar Ik kies zelf van a.s.r. gaat verder volledig automatich. Het enige wat je als klant moet doen is vanaf 17 april de app bijwerken. Daar krijg je vanzelf een verzoek voor bij het openen van de app.

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct