ZorgKiezer.nl

wij zijn nu open

Bel ons

020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Backpacken of wereldreis zorgverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

Ga je korter dan een jaar backpacken of een wereldreis maken, dan houd je je Nederlandse zorgverzekering. Hierbij maakt het geen verschil of je je uitschrijft bij je gemeente, of ingeschreven blijft. Als je langer dan 3 maanden bij dezelfde werkgever gaat werken, gelden weer de regels voor werken in het buitenland, en moet je een zorgverzekering afsluiten in het land waar je werkzaam bent.

Besparen op je zorgverzekering in het buitenland

Ga je backpacken of een wereldreis maken en wil je weten welke zorgverzekering het beste bij jou past? Je kan de zorgverzekering vergelijken en dit checken. In de zorgverzekering is een deel vergoeding opgenomen voor zorgkosten in het buitenland. Je kan ook een aanvullende zorgverzekering afsluiten voor extra dekking en vergoedingen die samengaan met een bezoek aan het buitenland zoals vaccinaties.

Gratis hulp nodig?

Twijfel je wat het beste voor jou is? Of heb je hulp nodig bij het vergelijken van je ziektekostenverzekering? Bel ons op 020 2611 600. Ons service team staat voor je klaar om jou te helpen en je vragen te beantwoorden.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd