ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig? Nu bereikbaar
Bel 0202611600

Ooglidcorrectie vergoeding

Door: - Leestijd: 1 minuut

Last van hangende oogleden? Een ooglidcorrectie kan hiervoor een oplossing bieden. Bij deze ingreep wordt een huidoverschot boven de oogleden verwijderd.
Een ooglidcorrectie wordt niet uit de basisverzekering vergoed, tenzij het om een aangeboren afwijking gaat. De correctie kan wel vergoed worden uit een aanvullende verzekering.

Zorgverzekeringen met een 100% vergoeding 

Deze pakketten zijn via ZorgKiezer.nl af te sluiten. 

 • Unive Aanvullend Best voor € 131,25 per maand. 100%, max.€ 950,-, indien medisch noodzakelijk (voor medische indicaties die niet onder de hoofdverzekering vallen).
 • VGZ Aanvullend Best voor €131,69 per maand. 100%, max.€ 950,-, indien medisch noodzakelijk (voor medische indicaties die niet onder de hoofdverzekering vallen). (Extra korting via ZorgKiezer.nl)

De aanvullende pakketten van Zorg en Zekerheid bieden een kortingsregeling aan voor de ooglidcorrectie. Vraag bij de verzekeraar na hoe hoog de korting exact is.

Kijk hier voor een volledig overzicht van onze vergoedingen bij een bovenooglidcorrectie. Vergelijk ze met elkaar op dekking, prijs en kwaliteit. Het is belangrijk om goed te kijken wat je exact vergoed krijgt bij welke verzekering. Dit kan namelijk behoorlijk verschillen per zorgverzekeraar. Houd er ook rekening mee dat de zorgverzekeraar altijd toestemming moet geven voor deze operatie.

Let op: de vergoedingen gelden alleen wanneer je naar een gecontracteerd ziekenhuis of kliniek gaat.
Heeft het ziekenhuis of de kliniek waar de ingreep wordt gedaan geen afspraken gemaakt met de zorgverzekeraar dan kan de dekking lager zijn. In ons overzicht kun je controleren met welke zorgverleners jouw zorgverzekeraar contracten heeft.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het afsluiten van je zorgverzekering 2018? Bel ons op 020 2611 600, wij staan klaar om je te helpen!

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd