ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:00
Contact

Nu alléén bij ZorgKiezer: met Gratis Oral-B elektrische tandenborstel!

Door: - Leestijd: 3 minuten

Update 5 februari 2024

Het overstapseizoen is voorbij. Je kon tot 1 februari nog een nieuwe zorgverzekering aanvragen als je zelf je oude zorgverzekering al had opgezegd. Wij zijn nu hard bezig met het verwerken van alle informatie van de verschillende zorgverzekeraars. Wij hebben eerst bevestiging van de zorgverzekeraars nodig voordat we over kunnen gaan tot het uitleveren van de tandenborstels.

Wanneer krijg ik mijn Oral-B tandenborstel ?

We verwachten dat we eind mei 2024* de tandenborstels kunnen uitleveren. We moeten namelijk eerst wachten op de bevestiging van de aanmeldingen door de zorgverzekeraars (bij een aantal krijgen we dit helaas pas in het eerste kwartaal van 2024) en de aanlevering van de tandenborstels door Oral-B. Dat is met 100.000+ tandenborstels een enorme klus. Zodra alles rond is, kan je de borstel gratis ophalen bij een "Blokker filiaal" bij jou in de buurt op vertoon van jouw unieke voucher die je richting eind mei van ons ontvangt. We houden je op de hoogte! *Onder voorbehoud dat de Blokker winkels open zijn.  

Wanneer geldt deze actie

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere* zorgverzekeraar tijdens de actieperiode. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één overstapcadeau.

*CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas geen overstapcadeau.

De voorwaarden in het kort

 • Je stapt tijdens de actieperiode over naar een andere* zorgverzekeraar
 • Je doet dit op onze site ZorgKiezer.nl
 • Je wordt geaccepteerd door de verzekeraar en je annuleert de aanvraag niet
 • Max. één gratis overstapcadeau per gezin en/of adres
 • Gratis ophalen bij "Blokker" (Houd de updates bovenaan de pagina in de gaten voor meer informatie.)

*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen overstapcadeau. Een aantal verzekeraars is uitgesloten van deze actie. Bij een overstap naar Interpolis, HEMA of Univé wordt geen overstapcadeau aangeboden.

Wat moet ik doen om hem te krijgen?

 1. Bekijk in onze zorgvergelijker of jij een betere of goedkopere zorgverzekering kan vinden voor 2024.
 2. Zo ja, kies en bespaar op je zorgverzekering door hem op ZorgKiezer.nl af te sluiten
 3. Wij regelen gratis jouw overstap naar je nieuwe zorgverzekeraar.
 4. Wij wachten op de definitieve bevestiging dat jouw overstap succesvol is afgerond door de nieuwe zorgverzekeraar.
 5. Wij controleren of er niet al een overstapcadeau is verstrekt op dat adres.
 6. Je ontvangt een e-mail waarin je jouw borstel kunt claimen.
 7. Nu is het wachten op het moment dat we de tandenborstels beschikbaar hebben.
 8. Je kunt je borstel gratis ophalen bij een "Blokker" (bij jou in de buurt/ regio).

Let op: Stap jij na januari 2024 over naar een nieuwe zorgverzekeraar? Dan duurt het in jouw geval iets langer voordat je de tandenborstel ontvangt. Jouw nieuwe verzekeraar stuurt ons later een bevestiging van jouw overstap. Zodra wij dit hebben verwerkt, ontvang je van ons een mail met meer informatie. Je ontvangt een tandenborstel zolang de actie geldt.

Elektrisch borstelen vs. met de hand poetsen

Tandheelkundige zorg is vrij kostbaar. Laat jij bij de tandarts vaak tandsteen weghalen? Tandsteen ontstaat doordat je niet al het tandplak van je tanden verwijderd krijgt. Een elektrische tandenborstel werkt beter bij het verwijderen van schadelijke plak dan een gewone handtandenborstel. Je komt makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen. Daar komt bij dat een elektrische tandenborstel een timer heeft die ervoor zorgt dat jij langer je tanden poetst én hij waarschuwt bij een te hoge poetskracht.

5 Tips voor het poetsen van je tanden

 1. Poets je tanden twee keer per dag, twee minuten lang;
 2. Gebruik fluoride-tandpasta, dit voorkomt gaatjes;
 3. Reinig dagelijks tussen je tanden met bijvoorbeeld tandenstokers of ragers;
 4. Vervang een borstel als de haren gaan uitsteken of na ongeveer 3 maanden;
 5. Poets met een elektrische tandenborstel zodat je tandplak beter verwijdert dan met een gewone handtandenborstel.

Tandartsverzekering afsluiten?

Een basisverzekering is verplicht in Nederland, maar de keuze voor een aanvullende verzekering of tandverzekering is vrijwillig. In sommige gevallen is een tandartsverzekering niet nodig. Als jij je gebit goed verzorgt en één keer per jaar naar de tandarts gaat voor controle, dan is het in veel gevallen voordeliger om de tandartsrekening uit eigen zak te betalen. ZorgKiezer helpt je graag een handje met de gratis Oral-B elektrische tandenborstel. Zo kun je jouw gebit zo goed mogelijk verzorgen.

Ben je voor 2023 nog op zoek naar de actievoorwaarden?

Gratis sporten als je overstapt via ZorgKiezer

Nieuw bij ZorgKiezer! Keuze voor een gratis The Lazy Gym online abonnement waarmee je 3 maanden onbeperkt kan sporten. Je kan meedoen met uitdagingen, gebruik maken van online coaching en kiezen tussen verschillende lessen. De voorwaarden voor het gratis The Lazy Gym abonnement zijn gelijk aan de voorwaarden die gelden voor de gratis tandenborstel.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Krijg ik altijd een elektrische tandenborstel cadeau?

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere* zorgverzekeraar. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één tandenborstel.


*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Ik ben via ZorgKiezer doorgestuurd naar de website van de zorgverzekeraar. Heb ik nu ook recht op de elektrische tandenborstel?

Nee, helaas heb je alleen recht op de elektrische tandenborstel als je ook echt op ZorgKiezer.nl bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. 

We willen natuurlijk graag aan iedereen een Oral-B elektrische tandenborstel aanbieden. Maar omdat je bij sommige zorgverzekeraars direct op de site van de verzekeraar afsluit, ontvangen wij geen enkele klantgegevens. We kunnen het cadeautje daarom simpelweg niet aanbieden. Bij een overstap naar de volgende zorgverzekeraars ontvang je daarom helaas geen tandenborstel:

 • Interpolis
 • Univé
 • HEMA
Wanneer ontvang ik de elektrische tandenborstel?

We verwachten dat we eind mei 2024 de tandenborstels kunnen gaan uitleveren aan de winkels. We moeten namelijk eerst wachten op de bevestiging van de aanmeldingen door de zorgverzekeraars. Zodra alles rond is, hebben we nog een maand de tijd nodig voor de logistieke afhandeling. Dan kan je de borstel gratis ophalen bij een "winkel" bij jou in de buurt. We houden je op de hoogte!

Ik wil gebruiken maken van de garantie, bij wie moet ik zijn?

De fabrieksgarantie van de Oral-B tandenborstels verloopt via de leverancier (Oral-B/Braun).

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2024 via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 57 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd
 
Voordat je gaat..
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je fysio!
Check nog even
hoeveel je kan besparen
op je zorgverzekering!
Vergelijk direct