ZorgKiezer
020 2611 600
Open tot 17:30
Contact

Nu alléén bij ZorgKiezer: met Gratis Oral-B elektrische tandenborstel!

Door: - Leestijd: 3 minuten

Update 27/01/2021: Eerste terugkoppelingen van verzekeraars zijn binnen

De eerste verzekeraars zijn al bezig met doorgeven van de bevestigingen. Als overstapper heb je zelf waarschijnlijk al even jouw polisblad binnen. Voor ZorgKiezer duurt het altijd langer voordat wij doorkrijgen van de verzekeraar of een overstap is bevestigd. Op dit moment zijn er al enkele verzekeraars begonnen met het doorgeven van de overstappen die zijn bevestigd en afgerond. Zodra alle aanvragen zijn verwerkt, kunnen wij de tandenborstels gaan uitleveren.

Wanneer geldt de actie?

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere* zorgverzekeraar. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één tandenborstel. 

*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Op = Op? Ja! Wij hebben nu nog 50.000 tandenborstels extra beschikbaar!

Dat lijkt veel (en dat is het ook) maar de actie gaat erg hard! We hebben er inmiddels meer dan 70.000 weggegeven. Het is ontzettend leuk om te zien dat zo veel mensen blij zijn met het cadeau. Maar wees er snel bij, want Op = Op. Zo lang niet op de site staat dat de Oral-B tandenborstels op zijn, hebben we er nog genoeg. En krijg je, als je aan de voorwaarden voldoet, je gratis tandenborstel.

Wanneer krijg ik mijn Oral-B tandenborstel ?

We verwachten dat we in april 2021* de tandenborstels kunnen uitleveren. We moeten namelijk eerst wachten op de bevestiging van de aanmeldingen door de zorgverzekeraars (bij een aantal krijgen we dit helaas pas in maart 2021) en de aanlevering van de tandenborstels door Oral-B. Dat is met 70.000+ tandenborstels een enorme klus. Zodra alles rond is, kan je de borstel gratis ophalen bij een "Blokker pick-up point" bij jou in de buurt. We houden je op de hoogte! *Onder voorbehoud van corona maatregelen en de Blokker winkels open zijn.  

De voorwaarden in het kort

 • Je stapt tijdens de actieperiode over naar een andere* zorgverzekeraar
 • Je doet dit op onze site ZorgKiezer
 • Je wordt geaccepteerd door de verzekeraar en je annuleert de aanvraag niet
 • Max. één elektrische tandenborstel per gezin en/of adres
 • Gratis ophalen bij "Pick-up Point". Houdt de updates bovenaan de pagina in de gaten voor meer informatie.)

*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Wat moet ik doen om hem te krijgen?

 1. Bekijk in onze zorgvergelijker of jij een betere of goedkopere zorgverzekering kan vinden voor 2021.
 2. Zoja, kies en bespaar op je zorgverzekering door hem op ZorgKiezer af te sluiten
 3. Wij regelen gratis jouw overstap naar je nieuwe zorgverzekeraar.
 4. Wij wachten op de definitieve bevestiging dat jouw overstap succesvol is afgerond door de nieuwe zorgverzekeraar.
 5. Wij controleren of er niet al een tandenborstel is verstrekt op dat adres.
 6. Je ontvangt een e-mail waarin je jouw borstel kunt claimen.
 7. Nu is het wachten op het moment dat we de tandenborstels beschikbaar hebben.
 8. Je kunt je borstel gratis ophalen bij een "pick-up point" (bij jou in de buurt/ regio).

Let op: Ben jij ná januari overgestapt naar een nieuwe zorgverzekeraar? Dan duurt het in jouw geval iets langer voordat je de tandenborstel ontvangt. Jouw nieuwe verzekeraar stuurt ons een bevestiging van jouw overstap. Zodra wij dit hebben verwerkt, ontvang je van ons een mail met meer informatie. 

Elektrisch borstelen vs. met de hand poetsen

Tandheelkundige zorg is vrij kostbaar. Laat jij bij de tandarts vaak tandsteen weghalen? Tandsteen ontstaat doordat je niet al het tandplak van je tanden verwijderd krijgt. Een elektrische tandenborstel werkt beter bij het verwijderen van schadelijke plak dan een gewone handtandenborstel. Je komt makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen. Daar komt bij dat een elektrische tandenborstel een timer heeft die ervoor zorgt dat jij langer je tanden poetst én hij waarschuwt bij een te hoge poetskracht.

5 Tips voor het poetsen van je tanden

 1. Poets je tanden twee keer per dag, twee minuten lang;
 2. Gebruik fluoride-tandpasta, dit voorkomt gaatjes;
 3. Reinig dagelijks tussen je tanden met bijvoorbeeld tandenstokers of ragers;
 4. Vervang een borstel als de haren gaan uitsteken of na ongeveer 3 maanden;
 5. Poets met een elektrische tandenborstel zodat je tandplak beter verwijdert dan met een gewone handtandenborstel.

Tandartsverzekering afsluiten?

Een basisverzekering is verplicht in Nederland, maar de keuze voor een aanvullende verzekering of tandverzekering is vrijwillig. In sommige gevallen is een tandartsverzekering niet nodig. Als jij je gebit goed verzorgt en één keer per jaar naar de tandarts gaat voor controle, dan is het in veel gevallen voordeliger om de tandartsrekening uit eigen zak te betalen. ZorgKiezer helpt je graag een handje met de gratis Oral-B elektrische tandenborstel. Zo kun je jouw gebit zo goed mogelijk verzorgen.

Ben je voor 2020 nog op zoek naar de actievoorwaarden?

Gratis sporten als je overstapt via ZorgKiezer

Nieuw bij ZorgKiezer! Keuze voor een gratis Fitgirl online abonnement waarmee je 3 maanden onbeperkt kan sporten. Je kan meedoen met uitdagingen, gebruik maken van online coaching en kiezen tussen verschillende lessen. De voorwaarden voor het gratis Fitgirl abonnement zijn gelijk aan de voorwaarden die gelden voor de gratis tandenborstel.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Krijg ik altijd een elektrische tandenborstel cadeau?

Je krijgt gratis een Oral-B elektrische tandenborstel (of een vergelijkbaar product) wanneer jij op onze site ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere* zorgverzekeraar. Het alleen wijzigen van je zorgverzekering bij je huidige verzekeraar telt dus niet mee. Om zoveel mogelijk verschillende mensen te laten profiteren, verstrekken we per gezin en/of adres maximaal één tandenborstel.


*Let op: CZ Direct en Just zijn merken van zorgverzekeraar CZ. Als je wisselt tussen CZ, CZ Direct of Just krijg je helaas dus geen tandenborstel.

Ik ben via ZorgKiezer doorgestuurd naar de website van de zorgverzekeraar. Heb ik nu ook recht op de elektrische tandenborstel?

Nee, helaas heb je alleen recht op de elektrische tandenborstel als je ook echt op ZorgKiezer.nl bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. 

We willen natuurlijk graag aan iedereen een Oral-B elektrische tandenborstel aanbieden. Maar omdat je bij sommige zorgverzekeraars direct op de site van de verzekeraar afsluit, ontvangen wij geen enkele klantgegevens. We kunnen het cadeautje daarom simpelweg niet aanbieden. Bij een overstap naar de volgende zorgverzekeraars ontvang je daarom helaas geen tandenborstel:

 • Besured
 • Hema
 • FBTO
 • Promovendum
 • Salland
 • ZorgDirect
Wanneer ontvang ik de elektrische tandenborstel?

We verwachten dat we in april 2021 de tandenborstels kunnen uitleveren. We moeten namelijk eerst wachten op de bevestiging van de aanmeldingen door de zorgverzekeraars (bij een aantal krijgen we dit helaas pas in maart 2021) en de aanlevering van de tandenborstels door Oral B. Zodra alles rond is, kan je de borstel gratis ophalen bij een "pick-up point" bij jou in de buurt. We houden je op de hoogte!

Welk bedrag doneren jullie aan het Rode Kruis?

Het bedrag dat we gaan doneren is afhankelijk van het aantal donateurs. We ronden het totaal gedoneerde bedrag naar boven af. Eerder hebben we op deze manier €5000,- gedoneerd aan KiKa. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een exact bedrag te noemen. Voor het bedrag per donatie houden we ongeveer de waarde van de tandenborstel aan.

Ik wil gebruiken maken van de garantie, bij wie moet ik zijn?

De fabrieksgarantie van de Oral-B tandenborstels verloopt via de leverancier (Oral-B/Braun).

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 61 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd