ZorgKiezer.nl

Bel ons

Hulp nodig? Nu bereikbaar
Bel 0202611600

Gratis Oral-B elektrische tandenborstel bij jouw overstap

Door: - Leestijd: 1 minuut

gratis elektrische tandenborstel

Ontvang een gratis Oral-B elektrische tandenborstel

Bij ZorgKiezer.nl willen we graag dat jij de beste keus maakt voor een nieuwe zorgverzekering en dat je vooral niet te veel betaalt. Daarom hebben we speciaal voor ZorgKiezer klanten een cadeautje. Als jij overstapt naar een andere zorgverzekeraar via ZorgKiezer.nl dan krijg jij een elektrische tandenborstel van ons cadeau! Wees er snel bij, want op=op. En het overstappen? Dat regelt ZorgKiezer.nl ook helemaal gratis voor jou.

Wanneer geldt de actie?

Je krijgt een Oral-B elektrische tandenborstel, of een vergelijkbaar product, gratis wanneer jij via ZorgKiezer.nl overstapt naar een andere zorgverzekeraar voor 2019.

Elektrisch borstelen vs. handtandenborstel

Tandheelkundige zorg is vrij kostbaar. Laat jij bij de tandarts vaak tandsteen weghalen? Tandsteen ontstaat doordat je niet al het tandplak van je tanden verwijderd krijgt. Een elektrische tandenborstel werkt beter bij het verwijderen van schadelijke plak dan een gewone handtandenborstel. Je komt makkelijker op moeilijk bereikbare plaatsen. Daar komt bij dat een elektrische tandenborstel een timer heeft die ervoor zorgt dat jij langer je tanden poetst en hij waarschuwt bij een te hoge poetskracht.

5 tips voor het poetsen van je tanden

 1. Poets je tanden twee keer per dag, twee minuten lang;
 2. Gebruik fluoride-tandpasta, dit voorkomt gaatjes;
 3. Reinig dagelijks tussen je tanden met bijvoorbeeld tandenstokers of ragers;
 4. Vervang een borstel als de haren gaan uitsteken of ongeveer na 3 maanden;
 5. Poets met een elektrische tandenborstel om tandplak beter te verwijderen dan met een gewone handtandenborstel.

Tandartsverzekering afsluiten?

Een basisverzekering is verplicht in Nederland, maar je kunt er voor kiezen om een aanvullende verzekering of een tandverzekering af te sluiten. Een tandartsverzekering is in sommige gevallen niet nodig. Als jij je gebit goed blijft verzorgen en één keer per jaar naar de tandarts gaat voor controle, dan is het in de meeste gevallen voordeliger om de tandartsrekening uit eigen zak te betalen. ZorgKiezer.nl helpt je graag een handje met de gratis elektrische tandenborstel om jouw gebit zo goed mogelijk te verzorgen.

Veelgestelde vragen over dit onderwerp

Krijg ik altijd een elektrische tandenborstel cadeau?

De elektrische tandenborstel is een cadeautje per woonadres. Zijn jullie thuis dus allemaal overgestapt van zorgverzekeraar via ZorgKiezer.nl? Dan sturen wij één tandenborstel naar jullie adres. 

Ik ben via ZorgKiezer doorgestuurd naar de website van de zorgverzekeraar. Heb ik nu ook recht op de elektrische tandenborstel?

Nee, helaas heb je alleen recht op de elektrische tandenborstel als je ook echt via ZorgKiezer.nl bent overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Je moet dus een zorgverzekering hebben afgesloten op ZorgKiezer.nl. 

ZorgKiezer.nl toont wel alle zorgverzekeringen in de vergelijker, maar je kunt niet alle zorgverzekeringen afsluiten op onze website. 

Wanneer ontvang ik de elektrische tandenborstel?

Je ontvangt de elektrische tandenborstel zo snel mogelijk, maar in ieder geval in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar.

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen via ZorgKiezer.nl?

 • 100% Onafhankelijk
  Vergelijk op prijs en inhoud alle 55 verzekeringen
 • Altijd de laagste prijs
  Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
 • Overstapgarantie
  Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd