ZorgKiezer

Collectieve zorgverzekering

Door: - Leestijd: 1 minuut

Wat is een collectieve zorgverzekering? Als je via je werk, een vereniging of instelling een zorgverzekering met korting kan afsluiten is dit een collectieve zorgverzekering. Je ontvang dan een korting, omdat er via het collectief meerdere personen bij dezelfde verzekeraar een polis afsluiten. Ook via ZorgKiezer kun je bij een aantal zorgverzekeraars profiteren van een collectieve korting. Deze korting geldt alleen wanneer je via ons overstapt en deze kan wel oplopen tot 12%. 

Controleer via onze zorgvergelijker of het nog goedkoper kan dan bij een collectief. 

Ga direct naar onze zorgvergelijker

Wanneer is het voor jou geschikt?

Een collectieve verzekering kan interessant voor je zijn als je tot een specifieke doelgroep behoort. Vaak hebben de aanvullende pakketten via je werk of vereniging aangepaste voorwaarden. Let er ook op voor welk pakket je je verzekert. Het kan zijn dat je verzekerd bent voor zorg die je niet gebruikt. Het kan zelfs zo zijn dat je bij een andere zorgverzekeraar goedkoper uit bent met jouw persoonlijke zorgbehoeftes. Vergelijk dus altijd je zorgverzekering om te zien waar je het goedkoopste uit bent.

Maar wat als je niet tot een van de specifieke doelgroepen behoort? Ook dan heb je recht op korting via het ZorgKiezer collectief.

ZorgKiezer collectief

Als je gaat overstappen of een nieuwe zorgverzekering afsluit via ZorgKiezer kun je bij een aantal zorgverzekeringen een korting krijgen. Deze korting kan oplopen tot wel 12%. De zorgvergelijker zal altijd als eerst laten zien wat de goedkoopste zorgverzekering is in combinatie met jouw wensen. 

Start zorgverzekering vergelijken

Wil je weten wat de beste zorgverzekering voor jou is? Start dan direct met zorgverzekering vergelijken. Op basis van premies, dekkingen, polisvoorwaarden en jouw zorgbehoeftes wordt er een top 3 getoond.Wil jij hulp bij het vergelijken? Je kunt gratis contact met ons opnemen via het telefoonnummer 020 2611 600. Er staat een team van zorgspecialisten voor je klaar. 

Lees meer over: Zorgverzekeringen

Eenvoudig zorgverzekering vergelijken en afsluiten
 

Waarom overstappen in 2022 via ZorgKiezer.nl?

  • 100% Onafhankelijk
    Vergelijk zorgverzekering op prijs en inhoud alle 70 verzekeringen
  • Altijd de laagste prijs
    Premies lager dan bij verzekeraar zelf, of gelijk.
  • Overstapgarantie
    Wij zorgen dat je oude verzekering wordt opgezegd